misterya написа:Цитат(misterya @ Jun 30 2008, 17:47) Каквото почукало, такова отговорило!
Защото мистериике, явно 2рия ти етаж очеизвадно не е обзаведен и не може да зацепи, че аз не играя за класиране. Обичам си съня, да си поспивам ми е приятно. Приятно ми е и да изляза с приятели, за да се повеселя. А не да се чудя дали ще изпусна това или онова (и), колко рециклажа може би ще хвана. (всъщност правил съм го това, все още съжалявам). Играя за кефа. Едва 2 пъти съм играл акаунт, ненасочен към флота и флота. Единия път беше в 3та, за да видя мога ли да изкарам ЗНС - успях, макар да умрях от скука. Втория път е сега във Вселена 2 - търговец. И да, както и самата ти ми писа - далеч не си наясно с играта
А колкото до цитираното - да, наясно сме, че с чукането си добре, то всъщност беше отправена към теб забележката с папкането, ама явно и това не го зацепи. Та, ето, светвам ти лампичката.
А сега, най-учтиво те моля, вместо да изместваш темата към проблемите на необзаведените си части, да оставиш да си спамим относно Маниака, чакаики евентуално проявлението на нечия будна съвест.
П. П. Освен това имам достатъчно неща, с които мога да се хваля в реалния живот, та не ми е нужен един тиквен медал в Булфлиит. За мен забавление е да изпочупя зъбите и флотите на колкото може повече хора. Смятам, че за рундовете досега, в 90% от случаите до мен са колонизирали достатъчно класни играчи, което за мен е индикация, че съм бил дразнител, малко или много. Това ми стига. Купите има кои да ги взима.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]
[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]
[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]
[b]не-играещ[/b]