[ Universe ]dimas4 vs [ ANSR ]liolio

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
Контакти:

Мнение от zEx »

Бате още толкова и ще те бутнат.................... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :crazy_pilot:
Потребителски аватар
mega_alien
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: нед юни 18, 2006 9:26 pm
Контакти:

Мнение от mega_alien »

cuf написа:Цитат(cuf @ Jun 30 2008, 16:39) Разликата сега е от небето до земята ;)
Ахам :)

Важно е какво ще стане с PrincessPoli ако отиде в АNSRец ...
[b]Запазвам си правото да не съм прав и когато ми е удобно да съм неудобен .

[/b]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

zEx ти явно си много навътре в нещата или си спамиш е така да мине времето? Cuf и ти нещо се разписа изведнъж не се излагайте моля ви се :a055:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

mega_alien написа:Цитат(mega_alien @ Jun 30 2008, 14:50) Ахам :)

Важно е какво ще стане с PrincessPoli ако отиде в АNSRец ...

И кво ще стане ?
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zEx »

thuglife написа:QUOTE(thuglife @ Jun 30 2008, 15:08) zEx ти явно си много навътре в нещата или си спамиш е така да мине времето? Cuf и ти нещо се разписа изведнъж не се излагайте моля ви се :a055:

Не спамя,споко просто ми стана интересно за хорското мнение :)
Kisi
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср яну 19, 2005 10:03 am
Контакти:

Мнение от Kisi »

thuglife написа:QUOTE(thuglife @ Jun 30 2008, 15:08) zEx ти явно си много навътре в нещата или си спамиш е така да мине времето? Cuf и ти нещо се разписа изведнъж не се излагайте моля ви се :a055:
Млъкваи бе орангутан смотан да не ти заврем нещо тлъсто в устата :P
[quote="Sabret00th"]Цитат(Sabret00th @ Aug 12 2007, 01:23 AM) Ей, ти ми напомни....психичните болести и булфлийт :

- Ако страдате от раздвоение на личността, нека всяка от личностите ви играе в различна вселена.
- Ако страдате от шизофрения, послушайте тихото гласче в главата си и си направете сейвън.
- Ако страдате от параноя, не се безпокойте - ТЕ вече знаят вашите координати и рано или късно ще ви занулят.
- Ако страдате от маниакална депресия, не пишете на съпорта или във форума...никой няма да ви отговори.[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

zEx написа:Цитат(zEx @ Jun 30 2008, 14:39) Да уточня за комбината.....слакуеър,принцесата,идота,ретро фен,ейшънт соул :a013: .Ако някой не се чувства от задругата на пръстена,да се каже :p020:

1/2 от тия дето изброи са едни "звезди"... Сигурно на Рояла вече му треперят гащите... :lol:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Kisi написа:Цитат(Kisi @ Jun 30 2008, 15:21) Млъкваи бе орангутан смотан да не ти заврем нещо тлъсто в устата :P

хаха каде си бе звезда на тва остроумие незнам как да ти отговоря виж ми подписа човека ти го е казал много точно :)
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от zEx »

Kisi написа:QUOTE(Kisi @ Jun 30 2008, 15:21) Млъкваи бе орангутан смотан да не ти заврем нещо тлъсто в устата :P
Не разбрах кой е уранготана обаче.....аз или quote :c022: :c022: :c022:
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Ми на тебе ше ти подхожда това идиално а що се отнася до това къде кога защо как се зафпрмят комбини и техните цели нете интересува или си мислиш да раздвижиш мините на целия ви съюз и да ни изпорециклираш.Ако ше ходи към роял ше ходим за да се забавляваме за да политваме тук там защото имаме с какво то че не е достатачно да го мане от 1вото място си е ясно той и в мод до края на рунда да седи пак ше си е там ма поне ше сме си полетяли за кеф вие кат немате с кво да летите ти го казах и в по предния пост зимай лопатата и оди копай общак.
Hell was full so...
i came back!
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”