Уффф, че гадно. Много им зная мръсните ризи на всички "ф" топа и затова мисля, че Маняка заслужава да вземе рунда, защото досега не видях и не чух нищо от никого единствено за него с което да ми се покаже и докаже, че е нарушил някакво правило, дори и сийт, нещо към което прибягва и е прибягвала по мой лични спомени когато съм играл с тях цялото "топаджийска напаст". Прекалено лесно е да кажеш абе тоя много точки има и значи бъгва, прекалено лесно е да говориш, като в същото време не се аргументираш. Така и не разбрах какъв беше тоя дебилизъм тоя рунд, 100 теми отворени относно един човек, в които той беше обвиняван, че бъгва по някакъв незнаен начин, което като страничен наблюдател смятам си е чиста завист, ма и такова трябва да гледаме, та да се отсяват стойностните хора.
Иначе безпорен победител в тоя рунд май засега съм аз, единствено аз съм се забавлявал като гледам, гледал съм в собствената си паничка, бил съм дразнител и никога дразнен и не съм имал никакви нерви и негативни емоции, дори и завистта на много народ от играта не ме изненада, все пак държавата в която живея ме е закалила откъм завист. Та даже докато играех бях на 1во място по бойни, гледам спрял съм тук от 3 седмици и Петър е направил 500к бойни точки за 3 седмици, ама вместо като мишок да седна и да кажа, че е невъзможно за 3 седмици бря, тоя е бъгер, пу, пу, Не! Петър си е боец, за млатене няма равен.
Все се чудех какъв ще стана като стана "голям", та до преди година някъде, когато ми просветля, че аз съм голям бе, само като се огледам 30/40/50 годишни мъже са на половината ми акъл, на четвъртина достойнство и на хилядна жизнен опит явно. Ма кво да се прави. Така, че не се чудете кой е победителя тоя рунд, аз съм

Гледам и Роялчо се е изтрил, вече няма заради кой да го държа тоя син акаунт, ама поне се забавлявах, беше ми приятно, а в отделнлни моменти и доста смешно може би ...