[ Universe ]dimas4 vs [ ANSR ]liolio

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
vesoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
Контакти:

Мнение от vesoo »

zEx написа:Цитат(zEx @ Jun 29 2008, 00:50) Абеееее чета и нищо не разбирам...............едно и също нещо само приказвате,кой каса кой ламер..........аз признавам Голдена,за няма и 1 месец от 15 е на 3то място в топа. :k014:
ти недеи така има касмет ,тои си знае
vesoo ‎(08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Голдена е пич , но да не забравя че АНСР го остави да се развива ;)
БФ АЛКОХОЛИК
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Вие май само може да се оправдавате ;)
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

zEx написа:QUOTE(zEx @ Jun 29 2008, 00:50) Абеееее чета и нищо не разбирам...............едно и също нещо само приказвате,кой каса кой ламер..........аз признавам Голдена,за няма и 1 месец от 15 е на 3то място в топа. :k014:
Интересен избор за идол имаш ама освен това което казаха анср важи и това че останалите 12 играча който е задминал не играят сериозно поради липса на време иначе имаше да умува идолати закво немойе да ни догонва с миниорските си планетки дето са дупе и гащи.

ПП:иначе гледай сега как за месец ше си иде пак на 15 място :)
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Древний, нали знаеш ... Нищо не се знае :) Трябваше му заминат динките, ама на ... времето не прощава на никой ... Да се надяваме, че скоро ще имам време да поцъкам пак :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
MightyOne
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
Контакти:

Мнение от MightyOne »

Трябва да излезе доста касмет за да не стане това което казах просто много гоха почнаха да го заглейдат а и при положение че той няма от каде да потърси помощ и с 4 миниорски планети ж сиситемата ще му е доста трудно да направи каквото и да било освен мод.
Hell was full so...
i came back!
Потребителски аватар
thug
Редник (Private)
Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
Контакти:

Мнение от thug »

Нека всички дружно да благодарим на АНСР че ни оставиха и продължават да ни оставят да се развиваме :bravo:
А за златното момче на тертетската общност или добро или нищо,затова ще замълча благоразумно (все пак you spy,you die) ,работата е дебела
В топ 3 наблюдаваме 1играч,1плъх и един Роял,а после Mightyone се чуди що не останаха хора във втора :p140:
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Само нз кои е играча , да не би да е човека които на 450к имаше 100 кръста , ебаси играча :dizzy:
И да повярваи ми АНСР ви остави да се развивате :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
Контакти:

Мнение от zEx »

Ееееее АНСР го оставили да се развие,ами благодарско на тях,така решили,така направили.......завиждате ли? :c022: И напоследък като гледам се заформят добри комбинки срещу него..........и май Рояла е на прицел(брато пази се,ламерите идат). :girl_witch:
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
Контакти:

Мнение от zEx »

А и за мините на планетите му.............еми невиждам как се прави флот без ресурси,вие ако можете,той не може.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Battle Universe (Вселена 2)”