ти недеи така има касмет ,тои си знаеzEx написа:Цитат(zEx @ Jun 29 2008, 00:50) Абеееее чета и нищо не разбирам...............едно и също нещо само приказвате,кой каса кой ламер..........аз признавам Голдена,за няма и 1 месец от 15 е на 3то място в топа.![]()
[ Universe ]dimas4 vs [ ANSR ]liolio
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- vesoo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт юни 26, 2007 1:30 pm
- Контакти:
vesoo (08.3.2008 г. 17:02):
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
щот нали се сещаш че за 6 дни да направя 7 дини
Звезда на Смъртта
метал:4250000
кристали:3400000
газ:850000
[color=#FF0000]Време:04:40:18[/color]
-
MightyOne
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: съб сеп 24, 2005 7:41 am
- Контакти:
Интересен избор за идол имаш ама освен това което казаха анср важи и това че останалите 12 играча който е задминал не играят сериозно поради липса на време иначе имаше да умува идолати закво немойе да ни догонва с миниорските си планетки дето са дупе и гащи.zEx написа:QUOTE(zEx @ Jun 29 2008, 00:50) Абеееее чета и нищо не разбирам...............едно и също нещо само приказвате,кой каса кой ламер..........аз признавам Голдена,за няма и 1 месец от 15 е на 3то място в топа.![]()
ПП:иначе гледай сега как за месец ше си иде пак на 15 място
Hell was full so...
i came back!
i came back!
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Древний, нали знаеш ... Нищо не се знае
Трябваше му заминат динките, ама на ... времето не прощава на никой ... Да се надяваме, че скоро ще имам време да поцъкам пак 
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- thug
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 17, 2007 7:26 pm
- Контакти:
Нека всички дружно да благодарим на АНСР че ни оставиха и продължават да ни оставят да се развиваме
А за златното момче на тертетската общност или добро или нищо,затова ще замълча благоразумно (все пак you spy,you die) ,работата е дебела
В топ 3 наблюдаваме 1играч,1плъх и един Роял,а после Mightyone се чуди що не останаха хора във втора
А за златното момче на тертетската общност или добро или нищо,затова ще замълча благоразумно (все пак you spy,you die) ,работата е дебела
В топ 3 наблюдаваме 1играч,1плъх и един Роял,а после Mightyone се чуди що не останаха хора във втора
Киси ламуго женска, не пиши повече в тоя форум, ако банани се раздаваха в тоя форум за мизерник на всички времена, то твоята надежда би била единствено твоя пра-пра внук да изпрати някой терминатор в миналото да избие всички модератори ...