Напълно подкрепям оцветеното в червеноMo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 28 2008, 20:44) Пипо е що да е 100 лв наградата може примерно да е 1000 лв. В В руската версия съм чул че наградата е 10000$ за 1-во а за 2-ро 5000$ а за 3-то 2000$ а не се ли замислите ако наградата е доста добра парична или предметна нали знаете колко от старите играчи ще се върнат и още колко други ще се зарибят. Може и томбола да се заиграе, абе все нещо може да се измисли . Вище един продукт като му се губи интереса,какви реклами вървят по тв, даже и томболи се разигравят пари се дават бесплатни телефони . Трябва да се влага в един продукт, иначе не става работа тва е![]()
Защо в 2ра вселеняма няма народ?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 28 2008, 20:44) Пипо е що да е 100 лв наградата може примерно да е 1000 лв. В В руската версия съм чул че наградата е 10000$ за 1-во а за 2-ро 5000$ а за 3-то 2000$ а не се ли замислите ако наградата е доста добра парична или предметна нали знаете колко от старите играчи ще се върнат и още колко други ще се зарибят. Може и томбола да се заиграе, абе все нещо може да се измисли . Вище един продукт като му се губи интереса,какви реклами вървят по тв, даже и томболи се разигравят пари се дават бесплатни телефони . Трябва да се влага в един продукт, иначе не става работа тва е![]()
ти си се напушил бе бате
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
10 хилки за награда...
представям си как маса народ лепва по 20 часа нон стоп за да гонят парите
Петре ти искаш да докараш до безсъние 2/3 от флийтарите
само се чудя за тези 6 месеца дали който е първи няма да е дал повечко
180 дни по 45 нано на планета за ресурс, мутивации за полетите до тук познавам само един който може да си го позволи
представям си как маса народ лепва по 20 часа нон стоп за да гонят парите
Петре ти искаш да докараш до безсъние 2/3 от флийтарите
само се чудя за тези 6 месеца дали който е първи няма да е дал повечко
180 дни по 45 нано на планета за ресурс, мутивации за полетите до тук познавам само един който може да си го позволи
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Вие ми се присмивате ама както спомена граб .Знаете ли каква пара ще приберат собствениците и какви мелета ще има, само си помислете за какво иде реч
edit Един приятел ми даде сайта на руската версия, беше някъде преди 2 години .Сега не влиза вече в играта и няма как да ми каже пак сайта, ама тогава такива цифри се разиграваха за чебните места и съюзите . Направете си сметка тогава си спомнях че имаше 1123000 играча регнати в играта а 123000 редовни играчи абе напра у лудница не можах да изтрая и 10 дена, ама играех без нанота щото нямах карта па на ден да имаш по 100 атаки от различни играчи въри играи да кенефа да не моиш да идеш
edit Един приятел ми даде сайта на руската версия, беше някъде преди 2 години .Сега не влиза вече в играта и няма как да ми каже пак сайта, ама тогава такива цифри се разиграваха за чебните места и съюзите . Направете си сметка тогава си спомнях че имаше 1123000 играча регнати в играта а 123000 редовни играчи абе напра у лудница не можах да изтрая и 10 дена, ама играех без нанота щото нямах карта па на ден да имаш по 100 атаки от различни играчи въри играи да кенефа да не моиш да идеш
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
-
gajet_killer
Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 28 2008, 21:46) Направете си сметка тогава си спомнях че имаше 1123000 играча регнати в играта а 123000 редовни играчи..
Няма сравняваме 140 милиона със седем, нали
Последна промяна от gajet_killer на съб юни 28, 2008 8:29 pm, променено общо 1 път.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
И кой ще се бори за тия награди ? Пак всички ще вземат да се дзверят, че еди кой си взел 1то място. Ае мани ... Тъй е добре. А втора ... аз попитах преди време. Дадоха ми следния отговор - "всеки искаше ретро вселена. Получиха я ... и кои играят ? Само могат да говорят"
И аз си харесвам 2та. В нея "израстнах" като играч. В нея и "проходих". Там намерих 90% от познатите си в играта. Ама ... как да е .... След рестарта може би ще е по-добре ...
И аз си харесвам 2та. В нея "израстнах" като играч. В нея и "проходих". Там намерих 90% от познатите си в играта. Ама ... как да е .... След рестарта може би ще е по-добре ...
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
- anche
- Редник (Private)
- Регистриран: нед окт 08, 2006 4:44 pm
- Контакти:
и като се добави лято е, я моренце, я мацки на плажа, я планина, къмпинг, кой ще цикли в тази жега, то навън камъка се пука вие искате пред мониторите да се стои ...
А относно "космическата" награда сакън недейте тогава сериала "Дързост и красота" ряпа да яде
А относно "космическата" награда сакън недейте тогава сериала "Дързост и красота" ряпа да яде
Последна промяна от anche на съб юни 28, 2008 8:54 pm, променено общо 1 път.
anche написа:Цитат(anche @ Jun 28 2008, 22:53) и като се добави лято е, я моренце, я мацки на плажа, я планина, къмпинг, кой ще цикли в тази жега, то навън камъка се пука вие искате пред мониторите да се стои ...
А относно "космическата" награда сакън недейте тогава сериала "Дързост и красота" ряпа да яде![]()
ти ми дай 10 хилки ще видиш после и моренце и планина и къмпинг и плаж и всичко ще видиш