Вероятна грешка в browser или HTML таблица (вселена 3)

Прочети правилата за постване преди да пишеш.
Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

таа ставам аз сутринта,паля компа,отварям си експорера (IE7 OS:Winboz XP sp2 ) отварям страницата на BF, логвам се,и като отида на меню сгради или проучвания и се получава следната сируация :

ред 1 картинка на сградата или проучването
ред 2 информацията за сградата (цена,време, от сорта)
ред 3 картинка на следващата по ред сграда или проучване
ред 4 информацията за нея ....
и така до долу :p011: :p011:

някакви идеи от какво може да се получава така? :crazy_pilot:
проверил съм си браузъра (вчера нямах такива проблеми)

(вселена 3)

благодаря предварително :k018: :k018:
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

на мен също ми е така от ИЕ7 но с мозила си е наред...опитай да отидеш в "галактика" задържаш Ctrl и кликаш на някой от свободните полета в слънчевата система и то ти го маркира след което със скрола на мишката можеш да контролираш резолюцията ;)
Последна промяна от E_DEVIL на съб юни 28, 2008 10:54 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TZeRbeR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 27, 2008 5:20 pm
Контакти:

Мнение от TZeRbeR »

това със скрола го пробвах но не дава резултат :crazy_pilot:

Офф: супер яка емотикона е тоя пилот :crazy_pilot:

ЕДИТ: преди малко си влязох в компа унас (Radmin RulzZ) логнах се и пак същото ..... и там съм с ИЕ 7

(сори ама май бях онлайн на пцто на което съм сега и унас,извинявам се ако съм нарушил някое правило,не е било умишлено)

ЕДИТ2 : оправи се незнайно как .... :) :padlock: :lock1: :babysleep:
Последна промяна от TZeRbeR на съб юни 28, 2008 3:27 pm, променено общо 1 път.
[quote="RoYaL"]Цитат(RoYaL @ Sep 3 2008, 23:08) btw. Къде отиде OMFG (OhMyForumGod) ?[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jan 26 2009, 16:44)Имал си бол ресурс,купил си я. В момента ти лети само една звезда,другата изчезна безвъзвратно.
Прочети правилата.
Позволена е САМО ПО ЕДНА ЗнС на акаунт Как цял рунд само един човек пристъпи тази граница,а ти не стига че си гид,не стига че си ги купил,ами и в атака пуснал. Никога не е било правено така че да не можеш да си купуваш или строиш след като имаш вече една. Така че сега ще трябва да преглътнеш загубата.[/quote]
[quote="dios"]Цитат(dios @ Jul 4 2009, 23:37) Искаш бекъп? А баничка с боза да ти донеса утре в леглото и да те цункам за добро утро?[/quote]
Отговори

Върни се в “Докладвай за бъг”