Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Тука все едно съм до пейките пред блока на баба ми.... И няколко люти и озлобени бабички към бакалина, (`щото той не им пускал на вересия от вкусната баничка със сиринци и гъстата бозичка) потропващи нервно с бастуните, като истерясват с хлопащите ченета и поливат ли - поливат градинката с цветенца с дъжд от немощни и злостни слюнки и плюнки...
Ах колко е несправедлив светът ... И как веруищите са неверващи...
Последна промяна от misterya на пет юни 27, 2008 9:22 pm, променено общо 1 път.
Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Добра вечер.....
днес (баси вече е вчера) на няколко пъти се наложи да ползвам този израз....."мразя да гледам умно, без да мога да схвана за какво иде реч".....
и тъй като не получих отговор....."за какво иде реч...!!!" отварям отново темата..... па белким тук го получа.... знае ли човек.
Стелеон, гледам имаш нещо конкретно предвид, би ли ни го споделил, или както казва misterya, си играем на махленска седянка по комшийски....
Последна промяна от CORWIN на пет юни 27, 2008 9:46 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
е ти какво очакваш? като администрацията направи така че 3 ресурсни да са 1 главна точка а 1 бойна=1 главна така ще е...Даже добре че е така! Всеки вече се цели да се кърти а и май от както го има това трибуната се пълни от битчици(в буквалния смисъл на малки! останаха само малко който са с цел ТРОШКАНЕ на флотилия за да се позабавлява човек!....некъв с 600 бойни нападал човек с 30 унита и 200 кръста....и ако това е голяма...бойните са около 13М сила а унита-700К+1М от кръстосвачи...просто ВЕЛИКОЛЕПНО...13М сила срешу 1700К, е как да не се похвали човек ..)
DoomGard написа:Цитат(DoomGard @ Jun 28 2008, 08:03) е ти какво очакваш? като администрацията направи така че 3 ресурсни да са 1 главна точка а 1 бойна=1 главна така ще е...Даже добре че е така! Всеки вече се цели да се кърти а и май от както го има това трибуната се пълни от битчици(в буквалния смисъл на малки! останаха само малко който са с цел ТРОШКАНЕ на флотилия за да се позабавлява човек!....некъв с 600 бойни нападал човек с 30 унита и 200 кръста....и ако това е голяма...бойните са около 13М сила а унита-700К+1М от кръстосвачи...просто ВЕЛИКОЛЕПНО...13М сила срешу 1700К, е как да не се похвали човек ..)
Айде стига, по този начин дискриминираш малките играчи, не всеки може да има такива флоти. Преди пак се постваха малки битки...
Според мен Маниак ще вземе рунда (пък дали честно или неее, не съм запознат толкова, предположения много)
А още по-странното е, че вместо някой да излезе и да рече все пак "Ей, а мерси, че така направихте статистиката, та да мога и аз да усетя що е топ вече" или пък едно "Добре, че не се размрънкахте, че трябва 2 ресурсни точки да дават 1 обща, вместо цели 3 да са необходими", все повече и повече хора се намират да изцепят "Аа, за мене ти не си победител, щото нямаш толкова бойни точки, колкото мен!". VIP-арите като мухи се въдят, брат...
Не знам чист или нечист е специално този случай, но преди би било пълен смях някой на 200K и малко да диша във врата на някой на 2М по статистика... Все пак - кой както си го направи, сега е много по-добре от преди.
А според мен няма Маниак да вземе рунда, ловим ли бас? Ъъъм, до 4К кредити ловя само, щото ще остана 'ептен без нанки в случай на загуба .
Последна промяна от LoaD на съб юни 28, 2008 9:15 am, променено общо 1 път.
Кой ше го спре ако не се изтрие? На бира съм навит, че ще вземе рунда
[quote="DoNaTell0"]Цитат(DoNaTell0 @ Jun 18 2009, 09:23) мръсник :)[/quote]
Цитат[13:28:16] misterya каза: Трибуквените органи в човешкото тяло винаги много болят..[/quote]
Баси спрете бе като ва гледам направо ми се реве мязате като наяква дърта девица която плаче за . Следя от доста време спееда и почти всеки път е един и същи играчи взимат рунда а тогава нямаше сълзи и сополи сега рунда го взима някой който не е от тази група и се започна със напитки към него и по ад мините ,че играел нечестно че ад мините го бутат да спечели . Баси голяма работа е че един път ще загубите рунд . И като пишете следващия пост 1-во със единия пръст си барнете носа, да не би да тече кръв от него или погледнете си вената която случайно да не сте си прерязали . Абе вземете стъпнете на земята и го давайте по леко ай де аз смятам след 3-4 дена да потеглям към морето и дано някой от вас да ме последва няма да съжалявате .
И човек като има пари , На какво ли е способен
Последна промяна от Mo`Money на съб юни 28, 2008 9:38 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.