всички ви е ударило нещо по главата
ние като правихме ремонт бяхме обявили с едно листче лепнато на входа че от еди колко си часа до едиколко си ще се работи и те така
Кви са тея пвисхопати бееееееее !?!??!?!?!?!??!/
-
DoomGard
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
- Контакти:
ако имаш добри басове....надуй най-добре техно че да му стане яко...мойте съседи от всички страни са леко...ку-ку..-ку-ку.
1-ните вечер в 2 ме будат с тракането на кревата им и красяци от рода на" оооо да.. точно там"
2-рите пък имат 2 деца който непрекъснато крещят(децата са на 4 годинки) ама непрекъснаато...
3-тите правят само ремонти и е направо ужас...
а 4-тите койт са отгоре са баба и син...винаги си крескат а понякога и доста смешно
ето 1 прослушване:
"ей некадЪрнико, виж какво направи! Сега заради тебе кучето изяде цялата маса! виждаш ли какво направи бе! ако не ми се караше(а то е обратното-тя му се кара все) за глупости нямаше сега да останеш без ядене! леле и баницата изяде!"
ЕДИТ: сетих се нещо-ако са си супер колоний(+басове) и имаш дистанционно оправление(мойте са с дистанционно от може да се оправлява от дистанция-6Метра) пусни техно и излез от вас.
После вземи дистанционното и надуй басовете до краен предел а колонийте не до край че тогава ...доктор ох боли...
супер става
1-ните вечер в 2 ме будат с тракането на кревата им и красяци от рода на" оооо да.. точно там"
2-рите пък имат 2 деца който непрекъснато крещят(децата са на 4 годинки) ама непрекъснаато...
3-тите правят само ремонти и е направо ужас...
а 4-тите койт са отгоре са баба и син...винаги си крескат а понякога и доста смешно
"ей некадЪрнико, виж какво направи! Сега заради тебе кучето изяде цялата маса! виждаш ли какво направи бе! ако не ми се караше(а то е обратното-тя му се кара все) за глупости нямаше сега да останеш без ядене! леле и баницата изяде!"
ЕДИТ: сетих се нещо-ако са си супер колоний(+басове) и имаш дистанционно оправление(мойте са с дистанционно от може да се оправлява от дистанция-6Метра) пусни техно и излез от вас.
После вземи дистанционното и надуй басовете до краен предел а колонийте не до край че тогава ...доктор ох боли...
супер става
Последна промяна от DoomGard на съб юни 28, 2008 8:10 am, променено общо 1 път.
Е мн ясно че трябва да е така кой нормален ще пробива в събота без предупреждение аз ако почна да пробивам ще разбят вратата и ще ме изхвърлят през прозореца (даже сейв няма да мога да си напвавя. ;( )
Мммм 150w буфер дано го усещат в моента на 40% тука ще се счупи нещо.
Now playing: Mark Knight & D Ramirez - Columbian Soul
Мммм 150w буфер дано го усещат в моента на 40% тука ще се счупи нещо.
Now playing: Mark Knight & D Ramirez - Columbian Soul
Последна промяна от E_DEVIL на съб юни 28, 2008 8:11 am, променено общо 1 път.
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
чек като си тругнал да пускаш нещо дет ще ги дразни пусни габа тя влияе дори лошо на сърцето примерно:
thunderdome - cocaina
thunderdome - overdose
monsterhole - gabba bitch
влез в дата после и изтегли от най-посещавани има няколко от първите 10 които вчера като се опитах да ги слушам ми стана тежко не сърцето !
thunderdome - cocaina
thunderdome - overdose
monsterhole - gabba bitch
влез в дата после и изтегли от най-посещавани има няколко от първите 10 които вчера като се опитах да ги слушам ми стана тежко не сърцето !
Последна промяна от duinox на съб юни 28, 2008 8:21 am, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша