За спийда
Понеже чувам вече как се е летяло по младите бойци...имам една молба! Та оставете ги поне събота и неделя да се покефят малко да полетят за рецове, да дръннат някое "и" ....то бива ваш'то ама не знам вече. Сигурно ще ги ударите, ама може ли 10 мин след като са взели акаунта ? Бъдете малко мъже в крайна сметка! На тяхно място и вие щяхте да искате да си поиграете малко! Имахте 2 месеца да ни летите...тях 2 дена ги оставете!
Темата е в офф-а, нямам идея къде да я пусна другаде.
Темата е в офф-а, нямам идея къде да я пусна другаде.
- niki_god
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 06, 2006 11:52 am
- Контакти:
Кой, хиените ли?.Бе имам едно такова усещане че повечето са с бради до кръста и наченки на Паркинсон, ама знае ли човек 
цитат 100jan :
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
Но дано съм лошия пророк. Лаокоон станах вече и змията ме изяде заедно със синовете ми.
Мой собствен извод :
Всеки минал в администрация,рано или късно става Юда - продава се за 30 сребърника!!!
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Че и аз съм дете , ама винаги са ми летяли кат за последно
Ако тва не е някоя глупост няма да нападам никой от тях ако не ме закача
Видя ли и една сонда почвам
Условието ми е приемливо , предлагам и останалите да се съгласят с него
Видя ли и една сонда почвам
Условието ми е приемливо , предлагам и останалите да се съгласят с него
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
dim4o написа:QUOTE(dim4o @ Jun 27 2008, 13:39) Че и аз съм дете , ама винаги са ми летяли кат за последно
Видя ли и една сонда почвам![]()
Условието ми е приемливо , предлагам и останалите да се съгласят с него![]()
Да бе, ти сега ще влезеш нали.....и ацц за теб нямаше, щото имаш опит...
особено в мода като кацнах до теб
- petarmir4ew
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 16, 2007 8:52 pm
- Контакти:
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Не се притеснявай мода ще го спра , така и така
СЛед такава битка какво би направил , вие можете да се пазите , ние не , малко сме , отнасяхте ме много жестоко , поне да се вързтановя
Иначе опит имам да , до някаква степен имам , не мога да кажа че е кой знае какво
Надявам се това да не е глупаво замислен блъф и наистина да сте проявили тази доброта да харижете аццта на децата.
А реално защо съм в мод ли - ами обраха ме , документи и т.н. докъто не мине тая разправия не мога да го спра , не знам кога ще ми се наложи да търча до някоя инстанция да давам обяснения пак
Пък и е края на учебната година , човек иска малко да се почерпи , без да мисли за флоти
СЛед такава битка какво би направил , вие можете да се пазите , ние не , малко сме , отнасяхте ме много жестоко , поне да се вързтановя
Иначе опит имам да , до някаква степен имам , не мога да кажа че е кой знае какво
Надявам се това да не е глупаво замислен блъф и наистина да сте проявили тази доброта да харижете аццта на децата.
А реално защо съм в мод ли - ами обраха ме , документи и т.н. докъто не мине тая разправия не мога да го спра , не знам кога ще ми се наложи да търча до някоя инстанция да давам обяснения пак
Пък и е края на учебната година , човек иска малко да се почерпи , без да мисли за флоти
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
А я ваш брат, я человек.