Един малко по-така въпрос ...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
Контакти:

Мнение от globe »

Значи от 2-3 дни ми се появи супер странен проблем ... На моя юзър акаунт, на мозилата и изобщо на който и да е браузър, не ми отваря абсолютно нищо ... и по едно време ми показва "Automatic Updates Turned Off" ... влизам в секюрити и цъкам на On , обаче не се пускат ... направих нов юзър, там ми отваря сайтовете, но пак ъпдейтите не са пуснати ... някаква идея ?
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

globe написа:Цитат(globe @ Jun 27 2008, 11:18) ... На моя юзър акаунт,
Така, както го каза... значи на останалите юзър акаунти на компа ти си работи, така ли?
Keep space clean, it's not yours.
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

случайно да се провери да не са изключени ъбдейтите ???
имах екстрата аутоматик ъбдейт на уиндолса но не ставаше, но когато открих че е изключено се оправи...може това да ит е порблема.
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

DoomGard написа:QUOTE(DoomGard @ Jun 27 2008, 11:56) случайно да се провери да не са изключени ъбдейтите ???
имах екстрата аутоматик ъбдейт на уиндолса но не ставаше, но когато открих че е изключено се оправи...може това да ит е порблема.
Човека съвсем нагледно каза, че го е пуснал обаче по default му го е върнало и не става ... Честно казано е доста странно с нито 1 браузър да не става ... Сигурно си с най-новите версии на мозилата и IE ?
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от globe »

free_styler212 написа:QUOTE(free_styler212 @ Jun 27 2008, 12:49) Човека съвсем нагледно каза, че го е пуснал обаче по default му го е върнало и не става ... Честно казано е доста странно с нито 1 браузър да не става ... Сигурно си с най-новите версии на мозилата и IE ?
С най-новите съм, да ... но не знам защо прави така ... има моменти, отваря ми сайта, след 5 минути откаже да го зареди и кара така с дни ... дойде ми идеята за нов юзър и там нямаше проблеми с нито един браузър ...
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Проблема е в това, че си пуснал автоматичните ъпдейти. И аз го имах този проблем. В смисъл, моите са изключени. Ама сестра ми веднъж бе натиснала "on" и всичко се прецака. Започна да разкача нета, да ресва компа и т.н. Според зависи от доставчика, от Win-a, от това дали си с Wireless, ако си, с какъв по-точно и дали си закачаш картата с помощника или се закача директно от мрежовите връзки. Съветът ми е, да си изключиш ъпдейтите, да провериш дали нямаш някоя излишна програма или ъпгрейд и ако има, да го отстраниш. Ако не разбираш или не искаш да пипаш, намери някой, който може да го направи.
П.П. За тия, които си мислят, че не съм прав - имах същия проблем /повтарям го/ и на мен лично ми бе от това. Затова, моля да преглътнете упреците.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от globe »

Програми за ъпгрейд нямам ... а то точно като са ми на Оff ми прави тия мизерий ... като са си на On всичко е тип топ ... знам ли, ако до няколко дни не го оправя май пак ще подваждам диска с Win :)
Потребителски аватар
globe
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от globe »

Сирене, бате това не се появи веднага, 1-2 месеца мисля след като инсталирах новия WIn ... преди това проблеми нямаше ...
Отговори

Върни се в “Off Topic”