http://gadjet-killer.hit.bg/bitka_2.htm
Когато фактите говорят и боговете мълчат (то едни боговееее, ама айде, друга тема засягам
БРАВО
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Ей тоя Фиър, само по транспортни флоти бие бре ... не го ли хвана срамgajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ Jun 27 2008, 03:06) Коментарите според мен са излишниДай му малко кръв и то се развихря
Нощното патрулиране на Безстрашния днес му донесе трипълкил
![]()
http://gadjet-killer.hit.bg/bitka_2.htm
Когато фактите говорят и боговете мълчат (то едни боговееее, ама айде, друга тема засягам)...
БРАВО![]()
щом аз направих 5000 скаута и 400 спеедера за 3 дена мaх 4,що 1000 кръста да е много? като се има напредвид че аз съм слабак и ботерSTELEON написа:Цитат(STELEON @ Jun 27 2008, 07:39) Съвет към присмехулниците - прегледайте и 3-те публикувани битки на No_Fear - верно, разнородни са, бие се по всичко в обсега, но нека някой да обясни как се вдигат над 1000 кръста от 0 за по-малко от 1 седмица иначе ! Това е присъщо на големите играчи и заслужава уважение !![]()
Леле ама ти голям флот си извадил, айде стига сте се хвалили с тия ХВърчила и кажете за малко по реален флот ....D0m1n33r написа:QUOTE(D0m1n33r @ Jun 27 2008, 07:56) щом аз направих 5000 скаута и 400 спеедера за 3 дена мaх 4,що 1000 кръста да е много? като се има напредвид че аз съм слабак и ботер,иначе битките не са някакви много хубави но стават браво
![]()
Хаа, значи вас трябав да ви боготворим, а вие може да се пресмивате. Каквото почукало - такова се обадило.DaManX написа:Цитат(DaManX @ Jun 27 2008, 08:33) Леле ама ти голям флот си извадил, айде стига сте се хвалили с тия ХВърчила и кажете за малко по реален флот ....![]()
Затова се казва спийд, .... от никой не искам да ме Боготвори, да ми се клани и прочие, според теб Рояле що не си качвам мойте битки във форума .... с някой изключения ...RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 27 2008, 08:37) Хаа, значи вас трябав да ви боготворим, а вие може да се пресмивате. Каквото почукало - такова се обадило.
Стелеон, в тая вселена, ресурс бол ... каси с по 8 планети на 50к колкото искаш. Отделно ита с макс мини. Повечето достигнали 50-60-70к са го направили благодарение на повечето планети с повече добив, а са кръгли нули с извинение, закъсняват за сейвове и пр. Нормално да ги удрят. Съмнявам се, че ако Но-фиър играеше в 1ва вселена примерно, щеше да направи 1000 кръста за 1 месец даже.
писнало ми е да играя вече ! преди време си играех в другите вселени не с ник но фиър...но така или инече нямам време за игра есента може и на друго място да се регна...и Рояле само да ти кажа аз никога не съм казвал ,че съм собър играч и нали за това е такава играта ДА ЧАКАШ ДА КАЦНЕ ФЛОТА НА НЯКОЙ за да го отнесеш....извини ме ,ако греша нещоRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 27 2008, 07:37) Хаа, значи вас трябав да ви боготворим, а вие може да се пресмивате. Каквото почукало - такова се обадило.
Стелеон, в тая вселена, ресурс бол ... каси с по 8 планети на 50к колкото искаш. Отделно ита с макс мини. Повечето достигнали 50-60-70к са го направили благодарение на повечето планети с повече добив, а са кръгли нули с извинение, закъсняват за сейвове и пр. Нормално да ги удрят. Съмнявам се, че ако Но-фиър играеше в 1ва вселена примерно, щеше да направи 1000 кръста за 1 месец даже.