The BIG One Is Back !!!
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
DaManX
-
HangMaN
- Редник (Private)
- Регистриран: ср мар 15, 2006 2:51 pm
- Контакти:
Нямам думи момчето ми е много приятно вече 1 път го нулих и от там натък се опитах да му помогна къде със спай къде със съвети но уви явно не иска даже днес ми каза че го е срам вече от подобни исцепки но всеки ден го шпионирам и му правех забелешка не оставяй флота на планс без надзор,защото още един път хвана ли я без надзор пак ще те зануля и ето бях на сейв дойде спая и се наложи да върна сейва въпреки че в момента съм на работа рискувах и готово иначе ако не бях аз щеше да е дърти.Стенли ман сори но без сейв не може тука не се кефя от битката да знаят всички просто Стенли ми е как да кажасимпатичн но той явно неиска да играе вече.Надявам се иначе битката да ви хареса.
Око за око.
- munata2
- Редник (Private)
- Регистриран: съб авг 19, 2006 10:54 am
- Контакти:
не знаех че можеш да мислиш, сорри,, ................. ти само мисли, ако мислиш многооооооооо,,,,, може и да измислиш нещо....gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jun 26 2008, 16:55) Нещо не ти се получи май майтапаТолкова "умно" го каза, че чак ме накара да се замисля, хъх
![]()
лудетина, тия май са бавно отлюпващи се,,, остави ги
..
-
gajet_killer
munata2 написа:Цитат(munata2 @ Jun 27 2008, 02:04) не знаех че можеш да мислиш, сорри,, ................. ти само мисли, ако мислиш многооооооооо,,,,, може и да измислиш нещо....
лудетина, тия май са бавно отлюпващи се,,, остави ги![]()
И аз не знаех, за което съм ти благодарен, накара един заклеясал, хванал паяжини (и какво ли още не) мозък да се размърда малко
оле мишока пак почнал да излиза от дупката си... сега няма ли да постнеш и битка срещу рециклатори....смешникNo_FeaRrR написа:QUOTE(No_FeaRrR @ Jun 26 2008, 20:53) ее лудетино как за какъв чеп са ми били ? та това си е много газ ,а инече ми стана зелен/а инече мислиш нямаше да те доограбя до последната капка ли ?![]()
-
DaManX
приятелю ,ако обичаш не ми спами темата с глупави постове...! поне правя битки за разлика от тебе може и срещу сонди да си направя битката важното е ,че имам битки !!! па ме боли ............... за твойто мнение !!!Big_Noob написа:Цитат(Big_Noob @ Jun 27 2008, 08:23) оле мишока пак почнал да излиза от дупката си... сега няма ли да постнеш и битка срещу рециклатори....смешник
Последна промяна от No_FeaRrR на пет юни 27, 2008 10:27 am, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
munata2 написа:QUOTE(munata2 @ Jun 27 2008, 02:04) не знаех че можеш да мислиш, сорри,, .................
А Веско Топалов може ли да играе шах, а?
Подобни изказвания едва ли могат да правят чест на човек, навършил 18 години ... Освен ако не му липсват първите 7 до 18 години от живота. Още повече говориш за човек, който ИЗОБЩО не познаваш. И самият факт, че можеш да му отговориш само със заяждания и никакво смислено изказване красноречиво говори, че ЯВНО МОЖЕ да мисли... Поне повече от теб! И няма да е лошо със следващия си пост да покажеш на аудиторията, че и ТИ можеш да мислиш.
Щото ние си знаеме, че в СМЕРШ сме най-тъпите, най-некадърните и най-комплексираните, ама ако продължаваш така, скоро ще трябва официално да те поканим, че започваш да ни засенчваш
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Сега ... нека се уточним. Ламерите сме малко. Всички са каси. Битката е перфектна. Веднага грабва окото с перфектното мазало, което е станало. Може би нападателя е стоял и дебнал с месеци зайчето ... Ето до какво води постоянството. Хвала на най-добрите. Хвала на всички ... Хвала и на касите, че ги има. Хвала и на ламерите, че ни биете. Хвала на Маниака, че пак бъгва ... леглото вечер ... Хвала на Лил, че има 18то спай, хвала на Гажет, че е ... каса, хвала на Краси, че е администратор, хвала и на зайчето, че не й пука, хвала и на NoFear, че като му казах, че са му откраднали ника, само ми каза, че скоро ще се регне ... Хвала на Ангела, че е шматка, хвала и на Ривъра ... Хвала на ... ае на който се сетите. Хвала и на Астата, че се подиграваше В ИГРАТА със Смерш, хвала и на Файтъра, че е печено момче, ама като го ядосат и се ядосва ... Хвала на някои хора, които не могат да понасят загубите или истината. Бой по каските ... Или както обичаше да казва истинския NoFear - Бой, е*ане и сребска музика ...
Нов Безстрашен, нека ти предам нещо от човека, който играеше много по-отдавна от теб с този ник. Направо ще го цитирам:
Цитат[5:39:32 AM]N_O_F_E_A_R каза: kaji mu pone da ne srami nika, sled kato krade ...[/quote]
Нов Безстрашен, нека ти предам нещо от човека, който играеше много по-отдавна от теб с този ник. Направо ще го цитирам:
Цитат[5:39:32 AM]N_O_F_E_A_R каза: kaji mu pone da ne srami nika, sled kato krade ...[/quote]
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Ван незнам как не те мързи да пишеш толкова многоVaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jun 27 2008, 14:36) Сега ... нека се уточним. Ламерите сме малко. Всички са каси. Битката е перфектна. Веднага грабва окото с перфектното мазало, което е станало. Може би нападателя е стоял и дебнал с месеци зайчето ... Ето до какво води постоянството. Хвала на най-добрите. Хвала на всички ... Хвала и на касите, че ги има. Хвала и на ламерите, че ни биете. Хвала на Маниака, че пак бъгва ... леглото вечер ... Хвала на Лил, че има 18то спай, хвала на Гажет, че е ... каса, хвала на Краси, че е администратор, хвала и на зайчето, че не й пука, хвала и на NoFear, че като му казах, че са му откраднали ника, само ми каза, че скоро ще се регне ... Хвала на Ангела, че е шматка, хвала и на Ривъра ... Хвала на ... ае на който се сетите. Хвала и на Астата, че се подиграваше В ИГРАТА със Смерш, хвала и на Файтъра, че е печено момче, ама като го ядосат и се ядосва ... Хвала на някои хора, които не могат да понасят загубите или истината. Бой по каските ... Или както обичаше да казва истинския NoFear - Бой, е*ане и сребска музика ...
А за битката нема кво да се коментира счупил трансове и тва е бойни точки рец ала бала малко ресурс и живота продължава