Нямам думи момчето ми е много приятно вече 1 път го нулих и от там натък се опитах да му помогна къде със спай къде със съвети но уви явно не иска даже днес ми каза че го е срам вече от подобни исцепки но всеки ден го шпионирам и му правех забелешка не оставяй флота на планс без надзор,защото още един път хвана ли я без надзор пак ще те зануля и ето бях на сейв дойде спая и се наложи да върна сейва въпреки че в момента съм на работа рискувах и готово иначе ако не бях аз щеше да е дърти.Стенли ман сори но без сейв не може тука не се кефя от битката да знаят всички просто Стенли ми е как да кажасимпатичн но той явно неиска да играе вече.Надявам се иначе битката да ви хареса.
Та тук и аз ще поздравя за битката, наистина е добра, браво на ХенгМен - постарал се е )). Обаче едно нещо много ми е смешно:
6/6 писали в темата са играчи на СМЕРШ. Момчета, нямаше ли да е по-реално, ако бяхте оставили да ви коментират битките други хора? Хем повече удоволоствие от стореното. Защо си създавате изкуствена слава?
Последна промяна от RoYaL на пет юни 27, 2008 6:43 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 27 2008, 08:43) Та тук и аз ще поздравя за битката, наистина е добра, браво на ХенгМен - постарал се е )). Обаче едно нещо много ми е смешно:
6/6 писали в темата са играчи на СМЕРШ. Момчета, нямаше ли да е по-реално, ако бяхте оставили да ви коментират битките други хора? Хем повече удоволоствие от стореното. Защо си създавате изкуствена слава?
нормално то тука пълно от тез смешници ...те играят повече тука все пак не в играта...
Big_Noob написа:QUOTE(Big_Noob @ Jun 27 2008, 09:26) нормално то тука пълно от тез смешници ...те играят повече тука все пак не в играта...
Аааа много добре ... ама и ти се исказа по въпроса де .... а битката не се коментира ( Исключваме Рояла ), това че коментираме СМЕРШци битката на съотборника ни да пише някаде че е забранено ... просто така го мутивираме още повече да чупи устенца като на тоя Биг _ Нууб ....
ПС. А Рояла дето каза за коментарите, просто бяхме Нощна смяна и докато чакахме да се приберат корабчетата от пердаха ... писахме в темата ... виш часовете на постовете ако искаш
Последна промяна от DaManX на пет юни 27, 2008 8:03 am, променено общо 1 път.
Big_Noob написа:Цитат(Big_Noob @ Jun 27 2008, 08:26) нормално то тука пълно от тез смешници ...те играят повече тука все пак не в играта...
скорпионе виждаме те тебе колко играеш... лооол цели 80к бойни точки аре стига бе ти си някакав ФЕНОМЕН това не може да бъде е все пак отново мод...като излезеш от тоя мод тогава пиши кой колко играе....