The BIG One Is Back !!!

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

DaManX

Мнение от DaManX »

Ето го и ЗАВРЪЩАНЕТО на най-големия ...... :c022:

http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=13995052

BuckUp

Enjoy The Silence !!! :a055: :a013:
rogertaylor
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 01, 2006 3:07 pm
Контакти:

Мнение от rogertaylor »

Ахахахахаха, кажете ми че се шегувате?! Браво на най-големия - нека ни учи как се бие ТРАНСПОРТЕН ФЛОТ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Той поне бие нещо О, велики занулителю!!! Сега си затвори божествения плювалник !

Браво Безстрашни, само така :a055:
Последна промяна от gajet_killer на чет юни 26, 2008 6:44 pm, променено общо 1 път.
DaManX

Мнение от DaManX »

rogertaylor написа:QUOTE(rogertaylor @ Jun 26 2008, 20:39) Ахахахахаха, кажете ми че се шегувате?! Браво на най-големия - нека ни учи как се бие ТРАНСПОРТЕН ФЛОТ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Critics, critics .... tell me somethiing that I haven't heard before ....

P.S. Please talk about the battlee ....
rogertaylor
Редник (Private)
Регистриран: ср фев 01, 2006 3:07 pm
Контакти:

Мнение от rogertaylor »

Да, наистина - МЕГИ!Ужас, как ли се е справил?Между другото - очаквах вече поне 5 човека от СМЕ(р)Ш да са ме оплюли. Изоставате от норматива. :lol:
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

rogertaylor написа:Цитат(rogertaylor @ Jun 26 2008, 20:44) Да, наистина - МЕГИ!Ужас, как ли се е справил?Между другото - очаквах вече поне 5 човека от СМЕ(р)Ш да са ме оплюли. Изоставате от норматива. :lol:
Аз вече се записах в сметката, нали.. Аре бягай да спиш вече.. кокошки като теб отдавна трябваше да са си легнали! :crazy_pilot:
Карбанкал- внимавай с обръщенията към другите потребители.
Последна промяна от gajet_killer на чет юни 26, 2008 7:58 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

хммм доходна битка наистина,Феар знам,че си класен играч но не се излагаи с теq битки които слагаш по трибуната ;)
Потребителски аватар
No_FeaRrR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 06, 2008 2:53 pm
Контакти:

Мнение от No_FeaRrR »

е аз несъм класен играч но просто обичам да си връщам 3-но ! както знаете око за две , зъб за чене...е и при мен е така... :a055:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
Ludetina

Мнение от Ludetina »

:c022:
Последна промяна от Ludetina на чет юни 26, 2008 6:50 pm, променено общо 1 път.
Ludetina

Мнение от Ludetina »

ххахаха :lol:

честно, чудех се дали аз да я постна :lol: но не ми остана време да спретна една историйка за БЕЗстрашния ;)

чакайте да видите и другите две атаки ;)

втората

третата

ххахаххаха .... така сладко си бях заспала :c022:
интересното е, че много газ беше останала , но едно ми е чудно - тия две последвали атаки за къв чеп са му били :lol:

а и да не забравя - когато видях, че нямам какво да сейвна (запознатите знаят че аз играя на БАЗОВА :lol: ) си легнах отново .... а какъв рес се стовари след главния рефреш - бедна ви е фантазията :c022:
Успех на нападателя и да не забравите да видите процентите на Защитника, на мене де :P

хахаххаххаха :a013:
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”