ХаХа, ти май всяка битка мислиш да постваш тука а ..... битката е хубава, при положение че защитника не е имал НЕТ
Браво все пак ... продължавай да биеш по ламите
DaManX написа:QUOTE(DaManX @ Jun 26 2008, 10:17) ХаХа, ти май всяка битка мислиш да постваш тука а ..... битката е хубава, при положение че защитника не е имал НЕТ
Браво все пак ... продължавай да биеш по ламите
МММ хубаво ти не си човека , който ще ми нарежда къде да си слагам битките при полойение че твоя не съм видял досега хахаха сорри грешка съм виждал съм но все ти си защитника ако те е яд на мен си ми кажи !
poboinik написа:QUOTE(poboinik @ Jun 26 2008, 10:27) МММ хубаво ти не си човека , който ще ми нарежда къде да си слагам битките при полойение че твоя не съм видял досега хахаха сорри грешка съм виждал съм но все ти си защитника ако те е яд на мен си ми кажи !
е що не ги слагаш, тази битка как си захапл кифлата ми хареса
другите са си бой по транспортни флоти но кифлата излезе с мармалад
затова е трибуната - да се слагат битки да гледа народа, но вече малко народ слага защото след него 30 души минават да казват че т'ва не е било нищо... ем всеки ако слага тогава играча Х като има малка няма да сложи
crab написа:QUOTE(crab @ Jun 26 2008, 10:44) е що не ги слагаш, тази битка как си захапл кифлата ми хареса
другите са си бой по транспортни флоти но кифлата излезе с мармалад
затова е трибуната - да се слагат битки да гледа народа, но вече малко народ слага защото след него 30 души минават да казват че т'ва не е било нищо... ем всеки ако слага тогава играча Х като има малка няма да сложи
Еми незнам краби, въпрос на политика ми е ... не търса нито известност нито нищо ... махнах битката по транските щото беше прав че си е транспортен флот да не вземат да ме плюят че ние от СМЕРШ сме биели само по цитирам "Сонди и Трански" ...
DaManX написа:QUOTE(DaManX @ Jun 26 2008, 10:48) Еми незнам краби, въпрос на политика ми е ... не търса нито известност нито нищо ... махнах битката по транските щото беше прав че си е транспортен флот да не вземат да ме плюят че ние от СМЕРШ сме биели само по цитирам "Сонди и Трански" ...
Gl HF
Хахаха скъсахте ме дали е малка или голяма битката какво е значението нали трябва да става въргала ....
poboinik написа:QUOTE(poboinik @ Jun 26 2008, 10:50) Хахаха скъсахте ме дали е малка или голяма битката какво е значението нали трябва да става въргала ....