Без грешка

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

poboinik
Редник (Private)
Регистриран: нед юни 08, 2008 1:41 pm
Контакти:

Мнение от poboinik »

http://u1.bulfleet.com/doklad.php?id=14287279

Моля за бекъп ... нямам думи !

от рециклажа се оказа че не съм го атаквал само аз и на пича рецките са минали 1ви , но само 5кк метал е взел ... за пореден път си взимам своето :a055: :girl_witch:

:crazy_pilot:
DaManX

Мнение от DaManX »

ХаХа, ти май всяка битка мислиш да постваш тука а ..... битката е хубава, при положение че защитника не е имал НЕТ :)
Браво все пак ... продължавай да биеш по ламите :bravo:
poboinik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от poboinik »

DaManX написа:QUOTE(DaManX @ Jun 26 2008, 10:17) ХаХа, ти май всяка битка мислиш да постваш тука а ..... битката е хубава, при положение че защитника не е имал НЕТ :)
Браво все пак ... продължавай да биеш по ламите :bravo:
МММ хубаво ти не си човека , който ще ми нарежда къде да си слагам битките при полойение че твоя не съм видял досега хахаха сорри грешка съм виждал съм но все ти си защитника :lol: :lol: :lol: ако те е яд на мен си ми кажи !
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

нека слага битки, нека се гледа, само и бекъпче че който не играе в спйд да може да зяпа с наслада :)

има нет, няма нет - битката е налице - важното е ламарини да хвърчат :a055:
DaManX

Мнение от DaManX »

poboinik написа:QUOTE(poboinik @ Jun 26 2008, 10:27) МММ хубаво ти не си човека , който ще ми нарежда къде да си слагам битките при полойение че твоя не съм видял досега хахаха сорри грешка съм виждал съм но все ти си защитника :lol: :lol: :lol: ако те е яд на мен си ми кажи !
Искаш мой битки ли ?

[СМЕРШ]DaManX vs [Rullers]Ichigo
[СМЕРШ]DaManX vs [ П Б В М ]Boru N1
[СМЕРШ]DaManX vs kifla

Това че не поствам битките си във форума, незначи че не се млатя .... въпрос на политика ... Разбираш ли ?

ПС. Това не са ми всички битки ... имам и още но Бопойника си мисли че само си копам ... без да се бия, заради това ги качих !

ПС2. Poboinik vs stoi4oo - Бекъп
Последна промяна от DaManX на чет юни 26, 2008 8:46 am, променено общо 1 път.
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

е що не ги слагаш, тази битка как си захапл кифлата ми хареса :)
другите са си бой по транспортни флоти но кифлата излезе с мармалад :a055:

затова е трибуната - да се слагат битки да гледа народа, но вече малко народ слага защото след него 30 души минават да казват че т'ва не е било нищо... ем всеки ако слага тогава играча Х като има малка няма да сложи :)
DaManX

Мнение от DaManX »

crab написа:QUOTE(crab @ Jun 26 2008, 10:44) е що не ги слагаш, тази битка как си захапл кифлата ми хареса :)
другите са си бой по транспортни флоти но кифлата излезе с мармалад :a055:
затова е трибуната - да се слагат битки да гледа народа, но вече малко народ слага защото след него 30 души минават да казват че т'ва не е било нищо... ем всеки ако слага тогава играча Х като има малка няма да сложи :)
Еми незнам краби, въпрос на политика ми е ... не търса нито известност нито нищо ... махнах битката по транските щото беше прав че си е транспортен флот :) да не вземат да ме плюят че ние от СМЕРШ сме биели само по цитирам "Сонди и Трански" ...

Gl HF :p140:
poboinik
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от poboinik »

DaManX написа:QUOTE(DaManX @ Jun 26 2008, 10:48) Еми незнам краби, въпрос на политика ми е ... не търса нито известност нито нищо ... махнах битката по транските щото беше прав че си е транспортен флот :) да не вземат да ме плюят че ние от СМЕРШ сме биели само по цитирам "Сонди и Трански" ...

Gl HF :p140:
Хахаха скъсахте ме :) дали е малка или голяма битката какво е значението нали трябва да става въргала ....

късмет и на двамата ще се видим с шпионски :) :a055:
DaManX

Мнение от DaManX »

poboinik написа:QUOTE(poboinik @ Jun 26 2008, 10:50) Хахаха скъсахте ме :) дали е малка или голяма битката какво е значението нали трябва да става въргала ....

късмет и на двамата ще се видим с шпионски :) :a055:
И на теб късмет побойник :) :a055:
Потребителски аватар
No_FeaRrR
Редник (Private)
Регистриран: пет юни 06, 2008 2:53 pm
Контакти:

Мнение от No_FeaRrR »

еййййй тоз побойник значи няма спирка :dizzy: браво браво мачкай все така :a055: :bravo: :bravo: :bravo:
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”