Айде мина и тая година като по мед и масло :р

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Graf_Death
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:46 pm
Контакти:

Мнение от Graf_Death »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jun 26 2008, 16:39) Абе все сте прецакани, бе хора. Каквито сте в училище, такива сте и в играта. Все някой друг за нещо ви е виновен на вас. Има световни заговори, конспирации и всякакви там други причини за вашите неуспехи. От мен да знаете и моля запомнете го и не със лошо, защото същото го казвам на собствения си син- Каквото човек сам си направи, никой друг не може!
За мен това е много здраво прецакване,което ми направи,но какво мога да направя имам още един шанс ако стане стане ако не здраве няма да умра.Повярвай ми знам какво е от ,,другата" страна баща ми е учител и винаги е защитавал учителите ако ще и незаслужено,НО този път дори и той каза,че не е трябвало така.Само да поясня тъй като учителката ми замина някъде в чужбина другите 2-ма учители по история заместваха за един месец и какво стана.Единят от тях писа оценките каквито си искаме,но за беда неможах да отлепя от леглото и не бях в час и съответно по-ниската оценка.Реакцията от моя страна беше да говоря с класния да ме изпита другата госпожа.Тя ме изпита и някрая какво ми зададе въпрос,който съм го учил ноември-декември(миналата година) и сега ако ми кажеш,че това не е прецакване здраве му кажи.
I'm the best!
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Кой каза дипломи? :)
Днес ни ги връчиха най-официално в залата за конференции в общината...
Най-големия филм,всички некви официални-прически,гримове,рокли(тва за момичетата естествено :) ),кочовете некви сериозни и се барнали...
мани,мани...
А аз за малко да отида с изсухлените къси гащи,ама в последния момент сложих дънки...
А те хората с дрехите от изпращането,имаше и такива болни мозъци с тоалетите от бала...
Много съм доволен иначе де...
Обща оценка 5,87

Съвет към "зайците"( :P ):
Колкото повече се впрягате,толкова по-зле за вас...
Не казвам да не ходите на даскало,ама едно нещо като не виждате смисъл от него,просто не му обръщайте внимание и така :c022:
А и най-важното нЕма се влияете от мнението на останалите(само този,който няма собствен акъл, ползва чуждия ;) )
Сигурно цял живот ще помня думите на даскалката по физика последния час:
"Ти за мен си изграден инженер и имаш възможността да станеш перфектен такъв"
Казах й само "Благодаря" и това беше :)
Като не ме влече к'о да напра'им ся(Това го казвам във връзка с мисълта "в едно нещо като не виждате смисъл...")

Гледайте си живота поне последните 2 години,те ще са ви най-добрите от ученическия живот.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ммм нас ни събират в Стария град :)

ПП:само да не ни мотат много че после трябва се прибирам и ме чака път ;) по оня за Турция дето е :) с моето опелче само да не напрая няква беля я някой тир,я мерджан да отнеса :P
Последна промяна от maks на чет юни 26, 2008 4:02 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Много отрано завършвате ... при мен си е до 30. А докато не си видя черно на бяло оценките не споменавам нищо :)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Е вече дневниците са написани и сичко е вкарано в ПЦтата вече нищо не може да се промени дори и след като нахраних тая по математика ;)
Отговори

Върни се в “Off Topic”