Тема за филми

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Ха след няколко дена заминавам на море и ще съм там много време . Ако може някой да ми даде съвет какви филми да си запиша на дискове да гледам , ако може сериали някакви ужаси аз предпочитам от тия китайските старите филми за кон фу ама не знам от къде да взема превод :a055: :a055:
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
skorpionbg

Мнение от skorpionbg »

Бе кой ще ти гледа филми на морето.....освен ако нямаш нужда от някаква "специализирана" помощ.....тогава си запиши нещо на Джена :) ))))))))))
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Лудак си ти бре. Запиши са в няква видеотека там, щом толкова искаш.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Абе то е така ама там ще съм почти 3 месеца . Па само пиене не става, тоя черен дроб иска и почивка :)

edit Нека бре да се запиша 4лв един диск със филм . А аз гледам повече само сериали или такива кон фута стари китайски :P
Последна промяна от Mo`Money на чет юни 26, 2008 4:49 pm, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

хаха кой те излъга че иска почивка :lol: и без почивка може :D а иначе ако не си гледал Heroes сериалче гледай го 2 сезона е добър е поне на мен ми харесва и петърчо умната на морето искам си картичка :P приятно изкарване ти желая и лека работа щото ми се струва че лекичко ще си на работа :c022:
Потребителски аватар
Primal Fear
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 03, 2008 6:20 pm
Контакти:

Мнение от Primal Fear »

Тегли и записвай сезоните на Досиетата Х,много са а и няма да са ти скучни! :c022:
The chance you got comes never twice
Do your best, and do it right!
Time will come but don't you hide
You are on your way!
Потребителски аватар
ranger
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 02, 2007 8:04 pm
Контакти:

Мнение от ranger »

Rainbow_eyes написа:QUOTE(Rainbow_eyes @ Jun 26 2008, 19:03) Тегли и записвай сезоните на Досиетата Х,много са а и няма да са ти скучни! :c022:
хаха скълдър и мъри :D
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

-=(RANGER)=- написа:Цитат(-=(RANGER)=- @ Jun 26 2008, 18:52) хаха кой те излъга че иска почивка :lol: и без почивка може :D а иначе ако не си гледал Heroes сериалче гледай го 2 сезона е добър е поне на мен ми харесва и петърчо умната на морето искам си картичка :P приятно изкарване ти желая и лека работа щото ми се струва че лекичко ще си на работа :c022:

Хахаха имаш я а със една гола кака :b055: . А герой колко серии е общо, иначе много го хвалят филма . :P

За досиетата х чух че щели да пуска нов сезон . Ако пуснат веднага го тегля и без превод да е даже :a055:
Последна промяна от Mo`Money на чет юни 26, 2008 5:14 pm, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Hong.Gil.Dong
има го в замундата.... 30-на епизода.....
много тъп корейски сериал.... но ме кефи..... :dizzy:
Любо е виновен.... ама он си знае :a055:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jun 26 2008, 19:34) Hong.Gil.Dong
има го в замундата.... 30-на епизода.....
много тъп корейски сериал.... но ме кефи..... :dizzy:
Любо е виновен.... ама он си знае :a055:
:lol:
Не така, Красиии... Хубав е филма ;)
Нали трябва да си покрие Любо гигите къде ги е натрупал
Последна промяна от misterya на чет юни 26, 2008 5:37 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Отговори

Върни се в “Off Topic”