Айде мина и тая година като по мед и масло :р

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Измисли нещо по-добро тва даже пред мен не минава ;р
Graf_Death
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:46 pm
Контакти:

Мнение от Graf_Death »

Само вие сте така всичко ви е лесно ами какво да кажа като ще завърша с 5.46 днеска щях да заколя даскалицата по История ама на какво да и направя :galletos: :p015:
I'm the best!
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

виж сега има едни приятни момченца които за 50лв бият учители възползвай се :) шегувам се разбира се :P

и аз завърших и то успешно и като се замислихме днес момчетата от класа и си викаме: бах тоз 11ти клас много готино беше
догодина мъкаааа мъкаааа и те така
Победата Ще Бъде Наша
Graf_Death
Редник (Private)
Регистриран: ср авг 02, 2006 1:46 pm
Контакти:

Мнение от Graf_Death »

Приемам всякакви предложения :dizzy: .Утре остана ПОСЛЕДНА недежда по английски ама там надали,защото много здраво ме прецака тая година ама какво да се прави.
Последна промяна от Graf_Death на чет юни 26, 2008 2:34 pm, променено общо 1 път.
I'm the best!
charovna

Мнение от charovna »

Graf_Death написа:Цитат(Graf_Death @ Jun 26 2008, 18:32) Приемам всякакви предложения :dizzy: .Утре остана ПОСЛЕДНА недежда по английски ама там надали,защото много здраво ме прецака тая година ама какво да се прави.
Абе все сте прецакани, бе хора. Каквито сте в училище, такива сте и в играта. Все някой друг за нещо ви е виновен на вас. Има световни заговори, конспирации и всякакви там други причини за вашите неуспехи. От мен да знаете и моля запомнете го и не със лошо, защото същото го казвам на собствения си син- Каквото човек сам си направи, никой друг не може!
Последна промяна от charovna на чет юни 26, 2008 2:43 pm, променено общо 1 път.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

charovna написа:Цитат(charovna @ Jun 26 2008, 16:39) Абе все сте прецакани, бе хора. Каквито сте в училище, такива сте и в играта. Все някой друг за нещо ви е виновен на вас. Има световни заговори, конспирации и всякакви там други причина за вашите неуспехи. От мен да знаете и моля запомнете го и не със лошо, защото същото го казвам на собствения си син- Каквото човек сам си направи, никой друг не може!
Е да беее, много е лесно да приказваш като си от другата страна на барикадата :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
charovna

Мнение от charovna »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 26 2008, 18:40) Е да беее, много е лесно да приказваш като си от другата страна на барикадата :)
Всеки един от вас ще застане от "другата" страна. Ако не в играта, то поне в реалността И е добре човек да го осъзнае това колкото може по- рано. Ще си спести доста разочарования и отрицателни емоции.
Потребителски аватар
dim4o
Полковник (Colonel)
Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
Контакти:

Мнение от dim4o »

аз си удрям 5.60 и съм доволен от живота , предметите с ниски оценки са ми химия физика и немски което за мене е нормално :)
PP E_DEVIL ти каде учиш??!
Последна промяна от dim4o на пет юни 27, 2008 9:54 am, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.

Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
E_DEVIL
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб дек 31, 2005 12:30 am
Контакти:

Мнение от E_DEVIL »

Е сега подробности ;)
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

мойта дипломи утре ги зимам цели 3 дипломи :) 1 за средно не знам колко е,1 за ел.техник пак не знам с колко и 1 за климатични инсталации -тук знам с отличен :) .иначе 4-ка по физическо кво да се прай не ме обича даскалицата,а аз я обичам само да знаете как и се д.... като я видя отзад :) и напрао полудявам.ама физическото ми е най-омразния предмет :) -много ме мързи :P
Последна промяна от maks на чет юни 26, 2008 3:01 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Отговори

Върни се в “Off Topic”