Айде мина и тая година като по мед и масло :р
-
Graf_Death
- Редник (Private)
- Регистриран: ср авг 02, 2006 1:46 pm
- Контакти:
-
Graf_Death
- Редник (Private)
- Регистриран: ср авг 02, 2006 1:46 pm
- Контакти:
Приемам всякакви предложения
.Утре остана ПОСЛЕДНА недежда по английски ама там надали,защото много здраво ме прецака тая година ама какво да се прави.
Последна промяна от Graf_Death на чет юни 26, 2008 2:34 pm, променено общо 1 път.
I'm the best!
-
charovna
Абе все сте прецакани, бе хора. Каквито сте в училище, такива сте и в играта. Все някой друг за нещо ви е виновен на вас. Има световни заговори, конспирации и всякакви там други причини за вашите неуспехи. От мен да знаете и моля запомнете го и не със лошо, защото същото го казвам на собствения си син- Каквото човек сам си направи, никой друг не може!Graf_Death написа:Цитат(Graf_Death @ Jun 26 2008, 18:32) Приемам всякакви предложения.Утре остана ПОСЛЕДНА недежда по английски ама там надали,защото много здраво ме прецака тая година ама какво да се прави.
Последна промяна от charovna на чет юни 26, 2008 2:43 pm, променено общо 1 път.
Е да беее, много е лесно да приказваш като си от другата страна на барикадатаcharovna написа:Цитат(charovna @ Jun 26 2008, 16:39) Абе все сте прецакани, бе хора. Каквито сте в училище, такива сте и в играта. Все някой друг за нещо ви е виновен на вас. Има световни заговори, конспирации и всякакви там други причина за вашите неуспехи. От мен да знаете и моля запомнете го и не със лошо, защото същото го казвам на собствения си син- Каквото човек сам си направи, никой друг не може!
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
charovna
Всеки един от вас ще застане от "другата" страна. Ако не в играта, то поне в реалността И е добре човек да го осъзнае това колкото може по- рано. Ще си спести доста разочарования и отрицателни емоции.RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 26 2008, 18:40) Е да беее, много е лесно да приказваш като си от другата страна на барикадата![]()
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
аз си удрям 5.60 и съм доволен от живота , предметите с ниски оценки са ми химия физика и немски което за мене е нормално
PP E_DEVIL ти каде учиш??!
PP E_DEVIL ти каде учиш??!
Последна промяна от dim4o на пет юни 27, 2008 9:54 am, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
мойта дипломи утре ги зимам цели 3 дипломи
1 за средно не знам колко е,1 за ел.техник пак не знам с колко и 1 за климатични инсталации -тук знам с отличен
.иначе 4-ка по физическо кво да се прай не ме обича даскалицата,а аз я обичам само да знаете как и се д.... като я видя отзад
и напрао полудявам.ама физическото ми е най-омразния предмет
-много ме мързи 
Последна промяна от maks на чет юни 26, 2008 3:01 pm, променено общо 1 път.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]