Darth Vader написа:Цитат(Darth Vader @ Jun 24 2008, 19:24) Чъшшшш альо.......Пешенце......много си готин батьовото ама силата не е с тебе...като казвам силата имам напредвид всички видове сили...Никиту квото праи на тебе и за едно десетилетие нема да ти доди още у главата....Точките му неговите и на още един от съюз ТНЕ ЕМРIRE класираха съюза когато ни се играеше на 4 място не си спомням вече във първа или втора вселена беше но и в двете вселени ни знаят....И ни помнят щото има с кво...а ти от кога играеш че нещо не си спомням акаунт с твоето име....сигурно и за каса не си ставал.
Не знам кой го беше споменал, ама наистина има хора, които играта я приемат твърде лично. Батьовото и теб не те знам кой си ама като гледам и ти си от многото който на лс постоянно ми тварят че се карам със ад мините нарочно във форума за да мога да залъгвам очите на оставалите играчи а админите от тяхна страна ми помагат . Или да си казвам адреса къде живея да дойдат и да ми строшат главата, ех па и казвам от къде съм и снимка си сложих даже. Ама никой още не дошъл