[StarDragon] rexlee Vs. [Ядрен гъз] Faqns

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

А трябваше ли да има някаква флота, или е избягал фаянса . Или са е изтрил и флотата му се е бъгася. Първо искам да поздравя участниците във битките на кашмир, които до последно беше във съюза си и помагаше на съюзниците си. 2-ро и на рехлее който направи добър рунд и добра финална битка както и на фаянса който до последно не се огъна и направи доста добри битки на играчи който се смятане за богове в играта а и фаянс един съвед от мен за бъдеще. Като има някой който искаш да биеш, отивай и се пробвай сам а не да мъкнеш след теб Други личности q все пак нали трябва и морал да имаш :a055:

edit И фаянс стига със тия цигански работи . Знаеш че като нападаш и после изтриеш планетата си, флотата ти се бъгясва и така кашмир остана със празни ръце от битката-
Последна промяна от Mo`Money на ср юни 25, 2008 8:36 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Транспортьор 490 (0 ниво)
Мегатранспортьор 273 (0 ниво)
Кръстосвач 108 (9 ниво)
Рециклатор 919 (0 ниво)
Шпионска сонда 44 (0 ниво)
Унищожител 272 (6 ниво)
Звезда на смъртта 4 (0 ниво)

С това ме нападна днес. И преди сблъсъка си с Rex Lee бе по-слаб от мен. Дори и да бе имало битка между нас днес, това нямаше да е точно битка, а клане, а аз ненавиждам кланета. Наех се да го гоня защото това за мен е въпрос на принцип. С последното си съобщение към мен Faqnsa доказа че не е класически задник - заобиколени сме с тях - а свестен тип.
Последна промяна от Kashmir на ср юни 25, 2008 9:04 am, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
crab
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон сеп 04, 2006 12:25 am
Контакти:

Мнение от crab »

Кашмир, дай по добър доклад :)

Боен опит

Нападателят губи общо 0 точки.
Защитникът губи общо 0 точки.
Защитник печели 0 бойни точки.

губи ни се флотата на фаянса в горната битка :)
а инак си е свестен, но и рекса е луд :) )
demii4
Редник (Private)
Регистриран: пон юни 09, 2008 12:52 am
Контакти:

Мнение от demii4 »

кашмире , знаеш ли ква беше флотата на фаянса преди битката му с каос ?
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

kill написа:Цитат(kill @ Jun 25 2008, 13:42) кашмире , знаеш ли ква беше флотата на фаянса преди битката му с каос ?

знам само че ти не знаеш каква беше моята флота, а и каквато и да е била флотата на Faqns преди, това няма и грам значение! Важното е с каква беше когато нападна за пръв път моя съотборник. Истината е че и да имаше 2000 кръстосвача, пак щях да му отнеса повечето бойна флота - дори и това да ми бе коствало цялата флота. Не ми пука колко губя, стига съотборника ми да спечели.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
demii4
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от demii4 »

6 звезди , 2500 кръста , 2500 звездни , 250 унита - ходи го отнеси :D :D :D
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Kashmir написа:Цитат(Kashmir @ Jun 25 2008, 14:02) знам само че ти не знаеш каква беше моята флота, а и каквато и да е била флотата на Faqns преди, това няма и грам значение! Важното е с каква беше когато нападна за пръв път моя съотборник. Истината е че и да имаше 2000 кръстосвача, пак щях да му отнеса повечето бойна флота - дори и това да ми бе коствало цялата флота. Не ми пука колко губя, стига съотборника ми да спечели.

Кашмир за мен нарочно го е направил това фаянса, да те нападни и да се изтрие планетата от която те напада ,за да може да не падне със точките да задържи позицията си във класацията. Дано да не опровергае това което мисля ама е така. Защото всеки знае че като те нападне и после се изтрие планетата флотата му изчезва а точките си стоят . И пиша че не се заявам със никой, просто се чудя защо си изтри планетата след атаката

edit Кил питай фаянса какво ми написа на лс за моята флота че единствено вико и юда и каос могат да ми се опънат не се фаля. Искам да ти кажа че това няма значение, важното е да помогнеш на съюзника си в беда . Също така няма значение във този случай какво ти е флотата :a055:
Последна промяна от Mo`Money на ср юни 25, 2008 12:47 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
demii4
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от demii4 »

ем да , въпроса е принципен тук :)
rexlee
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 19, 2007 11:50 pm
Контакти:

Мнение от rexlee »

i born and live in Malaysia, but i am a Chinese, most of us(Chinese) don't start war easy(we love trade), before Faqns attack me i am worry, this round going to end, until now no enemy, i am happy that Faqns come and fight with me, the last result is i lose, but finally i can play some attack on Bulfleet. i enjoy this battle. special thank to kashmir and kaos. and i hope if kashmir, Kaos and Faqns see this message, they can play next round of Speed Server, because next round i will play Speed server only.

*remark Mr.Faqns is a good and respected enemy. i wish he can see this post.

Thanks again to Mr.Kashmir translate all the reply post to me.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Mo`Money написа:Цитат(Mo`Money @ Jun 25 2008, 14:42) Кашмир за мен нарочно го е направил това фаянса, да те нападни и да се изтрие планетата от която те напада ,за да може да не падне със точките да задържи позицията си във класацията. Дано да не опровергае това което мисля ама е така. Защото всеки знае че като те нападне и после се изтрие планетата флотата му изчезва а точките си стоят . И пиша че не се заявам със никой, просто се чудя защо си изтри планетата след атаката
edit Кил питай фаянса какво ми написа на лс за моята флота че единствено вико и юда и каос могат да ми се опънат не се фаля. Искам да ти кажа че това няма значение, важното е да помогнеш на съюзника си в беда . Също така няма значение във този случай какво ти е флотата :a055:
Доклад от битка

* Дата: 25-06-2008, 6:57

Мда ... да не падне с точките в детмача :) Хитро.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”