Тема-развеселителна

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jun 25 2008, 09:08) Аз съм оптимист и за двете ви :lol: сигурен съм,че ако имате желание бихте ме спечелили в иурганите си :c022: Нали ,нали съм оптмист :a013:

Жаднея направо за 2 модерки Що е то? :a086:
Аз нямам юрган... :c022:

Иначе, мечтай си
Последна промяна от misterya на ср юни 25, 2008 7:16 am, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jun 25 2008, 09:08) Жаднея направо за 2 модерки Що е то? :a086:
Къци ще да е... :>
Последна промяна от LoaD на ср юни 25, 2008 7:38 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не е Къци ... По зле е :) Нали бря, Върки :) Ама иначе опитвай се, надеждата умира последна ... Или както обичам да се изразявам - Блажени са вярващите :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

Абе той вместо да ни уреди такам, по една... бе една, една е малко - по две направо... португалки (ама не квит да са, ами от ония... по рекламите, хяхях), та цял живот път да му пра'йм, той тука влизал да ни забива трудолюбивите модерки, та сигурно и да ги завлече и тях по чужбиня... ние тука ше се изпоизколим и изпотрепем и до 2 месеца играта ще е закрита без тях... абе не го разбирам тоз човек... честно! :)
Последна промяна от LoaD на ср юни 25, 2008 7:54 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Не ти трябва. Ама, Върки, предложението на Лоад си го бива. Вземи уреди по 2-3 португалки. Пък ако са ни много, ще развъртим бизнеса и ще ги пратим да берат лалета в Холандия ... :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 25 2008, 09:58) Не ти трябва. Ама, Върки, предложението на Лоад си го бива. Вземи уреди по 2-3 португалки. Пък ако са ни много, ще развъртим бизнеса и ще ги пратим да берат лалета в Холандия ... :)

Доста пищни букети ще да направят там :lol:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Охо ... Така си е ... Тя една позната се върна, ама ако знаеш какъв тен беше хванала на тия лалета ...
[color=red]

LoaD
Генерал (General)
Контакти:

Мнение от LoaD »

А некое лале не беше ли хванала :>
charovna

Мнение от charovna »

varkulak написа:Цитат(varkulak @ Jun 25 2008, 11:08) Аз съм оптимист и за двете ви :lol: сигурен съм,че ако имате желание бихте ме спечелили в иурганите си :c022: Нали ,нали съм оптмист :a013:

Жаднея направо за 2 модерки Що е то? :a086:
Ехх, мацко, кой с една, кой без една- ти с две :dizzy:
Няма ли да ни се озориш , бе човек!?
Ааааа, и трябва да чакаш най- малко до зимата, че с тез юргани....Ааааа, и трябва да изчакаш да се преместим към някой от полюсите, че тука/в България де/ хората взели, че измислили парното и тока, та юрганите са при баба на село ;)
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Ако аз не ви остискам над 1 час с двете,моите ме заплиуете мене.Тоз развлекателен спорт го умея,не една не 2 а 3 искам даже.
Чесно казано маам кЪт робот :a086: ако ме иска по кротичък-по кротичък :a086: има неколко степени като последната е,че бушим матраци :a086:

ППППП португалска закуска обичаш ли Van,моем ти уредим :a086: ако идвате насам обаждаите се,Върки познава местноста :a086: поверваи ми

Какво ти е на акъл такова шви набавим,които иска черно и черно шму намерим :lol: то не е за смех де аз вече съм вкусвал и тоз матриал тъи,че си знам урока,обичат задната скорост :a086: Ръъътттт так,таки,таки так оп една плесница оп ти пак,особенно пък Бразилките къ викат mi bahci gostoso :a086: mmmm iso iso mais para fundo,mmm iso iso carinho :lol:
Последна промяна от varkulak на ср юни 25, 2008 6:13 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Отговори

Върни се в “Off Topic”