[StarDragon] rexlee Vs. [Ядрен гъз] Faqns

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Предисторията на тази битка е кратка. Преди няколко дни Faqns реши да престъпи даденото пред мен обещание и да нападне с нищо непровокиралия го мой съотборник Rex Lee. Обществена тайна е, че съотборника ми е търговец и няма бойна флота, но въпреки това Faqns се стационира до главната му планета и започна да го напада със звездите си, като се обоснова че го прави "От скука". Предложих му да се сбори с мен, но той категорично ми отказа. Както всички се досещат планетата на Rex Lee падна - това го мотивира да направи бойна флота и да се сбие с Faqns. За кратко време успя да направи коломии до него и да се стационира там.
Ето го и резултата; [StarDragon] rexlee Vs. [Ядрен гъз] Faqns

За много хора тази битка е безсмислена и може би са прави. За мен е проява на смелост - качество, което Звездните дракони ценят. Оставям на Вас да прецените какво е.
Това бе последната битка на моят приятел и съотборник.

P.S. Въпреки че това няма никакво значение, рециклажа НЕ БЕ ПРИБРАН от него. Пиша това, за да няма бъдещи въпроси.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

ей, това търговците не са хора :)

Така ли се събират за кратко 550унита :) и 100бомби :)

И не може да е без никъв смисъл, аз виждам паднала звезда, виждам и почти цялата друга флота на Фаянс-а счупена.

Успех и на 2мата
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
rexlee
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 19, 2007 11:50 pm
Контакти:

Мнение от rexlee »

Because Of the Faqns I write a Program - Fleet Attack Calculator
this program can easy calculate out the right time to attack.

Rex Battle Plan
-----------------------------------------------

1:40 enemy fleet One Way time

10:55 enemy after attack return time

12:35 enemy after attack reach his planet time

12:17 my recycler lunch speed 100% ETA 21min

12:17 my attack fleet lunch speed 100% ETA 18min

Thanks To The Mr.Kashmir Translate To Me:

"This battle have own story. Some days ago Faqns desside to broke promice given to me and attack my friend and team mate Rex Lee. My friend don't provocate Faqns to do this. Everybodi known that Rex Lee is "trader" and no have any battle fleets - even this Faqns stacionare his fleets near by mine planet of my friend and start to attack him with stars. I suggested Faqns to fight with me, but he denyed. Everyone guess that Faqns destroy my team mate's planet - may be exactly this motivate Rex Lee to start build battle fleets and try to fight. For short time he build some ships and make colony near by Faqns here is result;"
"For many peoples this battle is senseless and may be thay write. For me is act of courage - quality that Star Dragons highly esteemed. its your choice to desside what is it."
Последна промяна от rexlee на пон юни 23, 2008 7:49 am, променено общо 1 път.
noir
Редник (Private)
Регистриран: чет окт 27, 2005 11:26 am
Контакти:

Мнение от noir »

Congratulation!!! This is a right answer. This is a Man.
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

Kashmir написа:QUOTE(Kashmir @ Jun 22 2008, 16:07) Това бе последната битка на моят приятел и съотборник.
Съвсем не беше туй последната битка на китайчето.. опита се пак да ме удря но понеже бях събрал рециклажа и хоп купих кораби от разни верни другари и ето какво стана

http://uni1.bulfleet.com/doklad.php?id=62825808

Бетоновия цех никога не е падал и няма и да падне :) ... Който е дръзнал да полети към него си е оставил кокалите Valu беше първия дето се разби в него.. Каоса също дръзна да се удари.. е в друга колония но все пак в мен и сега и китайчето си намери майстора..

П.С Битката с каоса не я пазя за съжаление но в общи линии той загуби 2200 бойни от 2500 аз 1000 кръста 1 звезда 300 унита и 2000 изтребители
Последна промяна от sifon на пон юни 23, 2008 9:29 pm, променено общо 1 път.
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Битката с валю е от преди година :dizzy: , боже мой имаш 3 битки значи си големото про евала :c022:
БФ АЛКОХОЛИК
sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

cuf написа:QUOTE(cuf @ Jun 23 2008, 23:02) Битката с валю е от преди година :dizzy: , боже мой имаш 3 битки значи си големото про евала :c022:
3 големи битки на мойта планета :) ... тоя рунд не ми се занимаваше да поствам битки.. иначе от 3 битки ли мислиш че са ми тея 200к бойни точки
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
demii4
Редник (Private)
Регистриран: пон юни 09, 2008 12:52 am
Контакти:

Мнение от demii4 »

куф - теб никой не те знае къв си , предполага се че си ламер на малко точки дет бие новобранци и си блъска бойните точици ...
Така и така се виждаш че си ламер , що тряа постоянно да се заяждаш ?!?! Битките са страхотни , фаянса изби половината свят и пак не спря да пречуква , а онзи бил смелчагата , че го хваща след битка с каос ... дали щеше и преди да му скочи - щот тогава падаше в 3-тия рунд ...
Вместо само да се заяждате - фанете и вие покажете нещо ..
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

kill написа:QUOTE(kill @ Jun 24 2008, 22:21) куф - теб никой не те знае къв си , предполага се че си ламер на малко точки дет бие новобранци и си блъска бойните точици ...
Така и така се виждаш че си ламер , що тряа постоянно да се заяждаш ?!?! Битките са страхотни , фаянса изби половината свят и пак не спря да пречуква , а онзи бил смелчагата , че го хваща след битка с каос ... дали щеше и преди да му скочи - щот тогава падаше в 3-тия рунд ...
Вместо само да се заяждате - фанете и вие покажете нещо ..
Вгрешка си когато цъфто е играл и е зимал рундове и по 3 дена не е срал само и само за да не си изпусне и-тата вие още не сте чували за играта,тъи че обмисли думите си преди да говориш.+ Тва и рунд е взимал тъи,че не си мери пушкалата кът не знаиш!!!
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
Kashmir
Редник (Private)
Регистриран: съб юни 03, 2006 10:29 am
Контакти:

Мнение от Kashmir »

Вчера след няколко неуспешни опита да хвана флотата на Faqns (понякога се случва човек да има дни с лош късмет) и понеже съм убеден че знаеше, че така или иначе ще го хвана, най-накрая той сам се предаде и ме нападна, като изтри планетата от която ме атакува. За съжаление вместо битка се получи празен доклад;

[Ядрен гъз] Faqns Vs. [StarDragon] Kashmir

Faqns

2008-06-25 09:29:04 Abuse

i az malko sujalqvam che trugnah da
se biq s kitaeca dobro momche e i
imashe mnogo drugi koito
zaslujavashe da biq kogato bqh
silen.. no takuv e jivota i vseki
pravi greshki.. nadqva

Всеки греши - чест прави на всеки, който взема поука от грешките си.

Чест и почитания Faqns
Последна промяна от Kashmir на ср юни 25, 2008 7:32 am, променено общо 1 път.
[url=http://stardragon.awardspace.com][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”