Ами моите "глупости" са породени от твоите....И в моите има по голяма доза истина така кат гледам...dim4o написа:Цитат(dim4o @ Jun 24 2008, 23:01) Не съм заядлив човек , просто започна да говориш глупости , много жесто поражение претърпя , всеки може да претърпи такова.
Правя ти еавала че събра флота събра над 1000 полеваци и 200 бойни и ме посещна ( това по време на атаката )
Просто беше време планетата да падне.
Бързо възтаноняване и до нови среши.
[Purgatory] Count_v & DarkOneBG vs. [Warlords] NineTails
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Последна промяна от steff1 на вт юни 24, 2008 9:05 pm, променено общо 1 път.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
Хаха а ти си първа писта а ? Ще има да си чакаш хаха...Machoni написа:QUOTE(Machoni @ Jun 24 2008, 23:04) ...............а кога ще са новите срещи ? И двамата ви питам, че посиняхте не знам защо....може би се уморихте нещо, от времето може би.
А кака стефка не знам какво остроумничи още, може би искаш другия път 4 планети едновременно да ти паднат?
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Айде давай,смешко..Искам да ми паднат 4 планети...мазохистка съм....:DCount_v написа:Цитат(Count_v @ Jun 24 2008, 23:07) Хаха а ти си първа писта а ? Ще има да си чакаш хаха...
А кака стефка не знам какво остроумничи още, може би искаш другия път 4 планети едновременно да ти паднат?![]()
В цялата ситуация, която е времeнна, държа да отбележа, поздравения заслужава даркуан...графе, ти ставаш все посмешен и по смешен. да разкажа ли? :D
Последна промяна от steff1 на вт юни 24, 2008 9:14 pm, променено общо 1 път.
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
- dim4o
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: пон авг 08, 2005 8:43 pm
- Контакти:
Маци ще разбереш защо моднах , пада или не тая планета аз пусках мод
Най малкото че искам да си почина известно време спя по 4-5 часа от 1 месец насам , и толкова няма , крайно време е да си почина след добре свършената работа
Стефке - математика мила , от най простата , но казах че няма да се заяждам.
Бития бит ... знаете нататъка
Лека вечер
Най малкото че искам да си почина известно време спя по 4-5 часа от 1 месец насам , и толкова няма , крайно време е да си почина след добре свършената работа
Лека вечер
Последна промяна от dim4o на вт юни 24, 2008 9:17 pm, променено общо 1 път.
Не признаете вы мое родство,
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
А я ваш брат, я человек.
Не искаме БОГАТСТВА не искаме ПАРИ искаме РАКИЯТА на старите ЦЕНИ !!!!
Ами да ти кажа нещо, което не знаеш за мен...аз съм едно много тъпо парче! (това за първия индивид, това е неговия език)
И вместо да се заяждате и дрънкате глупости, починете си...изяжте по един захарен памук...пък като сте готови да бутате пак планети има едно копче, натискате го и светвате в БФ. Ние сме там и треперим в очакване за новото ви представление !
И вместо да се заяждате и дрънкате глупости, починете си...изяжте по един захарен памук...пък като сте готови да бутате пак планети има едно копче, натискате го и светвате в БФ. Ние сме там и треперим в очакване за новото ви представление !
Последна промяна от Machoni на вт юни 24, 2008 9:17 pm, променено общо 1 път.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
"Бития бит!" Да така е, но ще ми го кажеш, когто си делна акаунтаdim4o написа:Цитат(dim4o @ Jun 24 2008, 23:15) Маци ще разбереш защо моднах , пада или не тая планета аз пусках мод
Лека вечер
Офф забравих за кухите точки...Простено ми е.... Ама не разбирам "Кво от тва?"
Последна промяна от steff1 на вт юни 24, 2008 9:33 pm, променено общо 1 път.
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]