Писатели

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

ауу минаха 4 дена и пис пис пис бе кво си се разпискал да съм те карал да ми помагаш........ :p020: не можех да влизам много из форума!!!
МЕРСИ че все пак се потруди и ми даде няколко хубави идей предадох дори 2 есета и все пак успях да си изарам толкова желаната 6-ца! Извинявам се, че не съм благодарил по рано ама просто минавах из форума и нямах много много време да пиша имах толкова много неща на главата с това завършване, тренирофки, приятелката ми си заминава няма я виждам много време ако мислиш, че ми е било до форума много се лъжеш.
още един път искрени БЛАГОДАРНОСТИ на експандабъл за помоща!

ПП: ти и ти явно си нещо нервен ама не е задължително си го изкрваш на мен ;) ае по живо по здраво :a055:
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

.....

Мнение от expendable »

....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 1:59 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

Мир бре хора! Пуснете си неква музичка и релаксирайте или излейте енергията!

пп: Къде е е казало момчето, че продава есета? ;)
Потребителски аватар
expendable
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср яну 18, 2006 12:29 am
Контакти:

Мнение от expendable »

.....
Последна промяна от expendable на пон юли 24, 2017 1:59 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

тука мн батални сцени са се развихрили... до къде може да стигне едно грешно прочитане и мързела на дуинокс :) :) :)
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

флип с тебе като се видим в петък ще ти покажа истинската любов и без това приятелката ми я няма набрал съм много :)
Победата Ще Бъде Наша
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

flipmode написа:Цитат(flipmode @ Jun 30 2008, 17:55) тука мн батални сцени са се развихрили... до къде може да стигне едно грешно прочитане и мързела на дуинокс :) :) :)
Дам, някои хора наистина не умеят да си сдържат гнева, но както и да е :c022: Аз поне поздравявам дуинокс, че се опита да се възползва от това да получи и чужда помощ чрез форуми :) Евалата, че се е сетил (не че ще е първия и последния).. ;)
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”