[Warlords]me4opuh vs [Смерш]distributora

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

Добрия тон го запазих до някъде, но така и така вече янма да играя. Летете си играйте си, но мистерия иам още една по-поучителна поговорка "Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с ОПИТ"

VaN__ в пълното си право съм да си изразя мнението, нали И затова всеки един от нас е ходил където е трябвало...училище...да, може да не голям спрямо вас, на 16 години съм. А относно алкохола, в/и годините ми, бирата си е част от ежедневието ми...А също имам и една хипетеза, за която не съм сигурен относно Maniac, та как е вдигнал тези точки ли (от 880к на 1,220к) просто две думи - малки щитове...5000 броя на главната му или по по-малко, като си ги бута на серии и рециклажа си обира 1-2 секудни след атаката и така :) , а дали е така вие ми кажете ;>
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

Аз предлагам да му върнете флотата....а после някой пак до го удари и да постне в трибуна...аз поне много се забавлявам :)
Последна промяна от Machoni на пон юни 23, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
BOSS

Мнение от BOSS »

AddictioN написа:Цитат(AddictioN @ Jun 23 2008, 22:55) Добрия тон го запазих до някъде, но така и така вече янма да играя. Летете си играйте си, но мистерия иам още една по-поучителна поговорка "Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с ОПИТ"

VaN__ в пълното си право съм да си изразя мнението, нали И затова всеки един от нас е ходил където е трябвало...училище...да, може да не голям спрямо вас, на 16 години съм. А относно алкохола, в/и годините ми, бирата си е част от ежедневието ми...А също имам и една хипетеза, за която не съм сигурен относно Maniac, та как е вдигнал тези точки ли (от 880к на 1,220к) просто две думи - малки щитове...5000 броя на главната му или по по-малко, като си ги бута на серии и рециклажа си обира 1-2 секудни след атаката и така :) , а дали е така вие ми кажете ;>
Е що се ядосваш сега? Малки щитове Ъъъ??? :p013:
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Аз може ли да попитам, дали имаш някакво доказателство за това ? Ако нямаш, Мистерия ти го каза - Клевета. Според конституцията на Република България, това е подсъдимо. Не ме карай да търся членове и алинеи, за да ти кажа до колко години затвор се дават за подобни престъпления. Макар игра, ти накърняваш достойнството на човек, който не познаваш. С предния си пост, се опитах да ви покажа, що за глупци сте /не казвам глупаци. Моля да ме разберете правилно!/. Няма нещо като административна подкрепа. Няма и да има. Няма нещо като наказание, което да не е разгледано поне на 2 нива, особено след като е подадено оплакване от потърпевшия. Ако искаш, можем да си говорим така цяла вечер, а нека видим дали ще успееш да ме разубедиш. И не съдя човека по годините или алкохола, който може и пие. Аз съм на 19 и мога да изпия повече за една вечер, отколкото ти за три такива. Съдя за човека по мисленете и изразяването му. А ти не можеш да се изразяваш, нито да защитаваш собственото си мнение така, че дори да грешиш, да ме убедиш, че си прав. Ти нападаш, без да мислиш. Били те отказали ... Винаги, всяко нещо си има край. Но всеки човек сам определя какъв да бъде края.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Machoni
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет юни 29, 2006 12:37 pm
Контакти:

Мнение от Machoni »

VaN__ написа:QUOTE(VaN__ @ Jun 23 2008, 23:02) Аз може ли да попитам, дали имаш някакво доказателство за това ? Ако нямаш, Мистерия ти го каза - Клевета. Според конституцията на Република България, това е подсъдимо. Не ме карай да търся членове и алинеи, за да ти кажа до колко години затвор се дават за подобни престъпления.

Айде, без тия сега! Що плашиш момчето...може да е касичка, ама не е престъпник :)
п.п. - изтрий го сам ако искаш, няма такива филми в конституцията
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

Да, аз избрах какъв да бъде според твоята логика, добре, но си имам и достатъчно проблеми...А отнсосно алкохола, място и час, вземи си и повечко пари и ще видим кой кого ;>
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 23 2008, 23:02) Винаги, всяко нещо си има край. Но всеки човек сам определя какъв да бъде края.
Приятна игра.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”