[Warlords]me4opuh vs [Смерш]distributora

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

AddictioN написа:Цитат(AddictioN @ Jun 23 2008, 20:54) .
2. Така наречената ви каса с това наказание измислено за "сийтинг" от двамата админи, лично мен ме отказа от играта.

Така и така бях решил да се разбивам в някой...но щях да давам ацц-то тъй като имаше желаещи, но съдба. А админите като така ще режат мен и karakondjulo, какъв е смисълът да играем двамата. ще си играем CS... GL & HF ;;;
Драги Господине, ако имате някакви оплаквания, недоволства и т.н. подплътени с доказателства - има си Главен Администратор Хера - обърнете се към нея!
Но ако нямате, с мое голямо съжаление, ще бъда силно принудена без аргумента Ви при още едно такова отправено обвинение, да ви накажа с читателски статус за достатъчно време във форума, за да обмислите думите клевета и подронване на авторитета на членове на екипа на Bulfleet!

Чакам развоя на действията ви!

EDIT: И, за да съм още по ясна ще допълня: Правилата на играта са за всички! Няма изключения - както и за ситийнг!
Последна промяна от misterya на пон юни 23, 2008 7:39 pm, променено общо 1 път.
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

misterya, ще ме извиняваш, но със съдействието на Ivo MuSakata съм писал точно на Xepa по скайп, обяснил съм абсолютно всичко от началото на рунда до момента на наказанието, след което той й й го копира, относно клеветите няма да се разправям с ВАС - АДМИНИТЕ...
Последна промяна от AddictioN на пон юни 23, 2008 7:57 pm, променено общо 1 път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

AddictioN написа:Цитат(AddictioN @ Jun 23 2008, 21:54) misterya, ще ме извиняваш, но със съдействието на Ivo MuSakata съм писал точно на Xepa по скайп, обяснил съм абсолютно всичко от началото на рунда до момента на наказанието, след което той й й го копира, относно клеветите няма да се разправям с ВАС - АДМИНИТЕ...
И?
Какво беше нейното становище?
До колкото разбирам същото! За ситийнг се наказва. Няма да цитирам Правилата на играта. Знаете ги. Още повече сте дали съгласието си с тях, след като сте се регистрирали и играете в играта.
Не разбирам за какво упорстваш?! За наказание и във форума ли и в сриване в частност и на твоя авторитет, след като вече е подронен... ?!
Не разбираш ли, че когато една "беля" е самопризната с вина е половин "беля"... Много по лесно е да кажеш "Да виновен съм, срам ме е и за това си забравих флота!" ... от колкото грубото и грозно да обвиняваш други за действията си...!
Потребителски аватар
munata2
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 19, 2006 10:54 am
Контакти:

Мнение от munata2 »

имам едно питане :p140: някой от съюз СМЕШ има ли флот, като изсключим тези, които са в мод. :c022:
Последна промяна от munata2 на пон юни 23, 2008 8:19 pm, променено общо 1 път.
..
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Битката ми хареса много. Особено продължението. Красиво и добре издържано. Особено откъм страна на печалба.
Мистерия, мисля, че е време да позачистиш малко, че ... пак се почнаха ... Виждам, че гледаш темата, затова към теб се обръщам. Ако ти е неприятно, че ти го казвам така директно, пиши ми на лично, за да ти кажа защо :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
munata2
Редник (Private)
Регистриран: съб авг 19, 2006 10:54 am
Контакти:

Мнение от munata2 »

TarazBulba написа:Цитат(TarazBulba @ Jun 23 2008, 17:26) :) Ти май много се вживяваш, само дето все некви мусколести момченца в аватарите си слагаш та май доста си падаш по тях гейче, заедно с муната2 и травеститния му втори акаунт, едно време като ви спуквахме от бой в 1-ва си малчахте ама явно пак са ви пораснали перушинките та пак трябва да ви опердаша
А копеленца можете да си викате у вас, а не по форума :)

ти пък от къде се излюпи бе *,,*е на * *. колкото, до пердашенето, възможно е да си ни пердашил с * по слушалките

и май нещо ти куца правописа. :lol:

misterya:Цензура *
Последна промяна от munata2 на пон юни 23, 2008 8:37 pm, променено общо 1 път.
..
AddictioN
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 26, 2008 4:50 pm
Контакти:

Мнение от AddictioN »

misterya, явно хич не си на кеф днес, аз качи ли преди малко не изгубих някоя и друга и 20тачка на покер, но карай...НЕ, не е имало сийтинг и няма какво да признавам, нито той ме е сийтвал, нито аз него, като сте админи и модератори сте подчартавам НАЙ-ГОЛЕМИТЕ, ето и затова ще спра и тази игра отново заради вас, тъй като ми е писнало от цигании...преди година две имах възможност да стана топ ъплоудер в Линкос, вече Замунда, след като беше поизчистен сайта, но отново заради "НАЙ-ГОЛЕМИТЕ" се отказах, просто в българиските тракери, форуми и игри всички са озлобени и се чудят как да набият другия, до такава степен, че дори са готови да пращат за това, което си е жива наркомания...мога да ви чета морал още безброй много часове, но просто тук няма смисъл...
Последна промяна от AddictioN на пон юни 23, 2008 8:40 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Моля всички участници в дискусията и коментара на битката да влязат в рамките на добрия тон . Форума не е място за мерене на "комплекси".
Приятна игра.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Дистърбед, ще ти го кажа така. Малко ти е алкохола. Я върви пий една бира. Че обърни после 2 бутилки ракия и стани безсмъртен. Нека ти покажа как действат админите. Може да забележиш, че часа е преди твоя коментар:
Мaniac
Прочетено

2008-06-23 23:45:02

Добре, кажи му, че може би Смешко
ще го потърси. Ама да не ми излиза
с номера 5% отгоре, 10% отгоре, да
няма поголовна сеч. Ще взема 2 каси
бира на Краси, 2 каси на Миланката
и ще бъгвам до припадък :)

Ей тъй се прави бизнес, малък /не ме интересува на колко години, защото от това, което виждам като изразяване на собствено мнение, за мен си малък !/ Като искаш да си силен, ще кихаш. Иначе 1ви няма да станеш. Затова от рунд 1 на Спийд все аз вземам 1то място, ама нали съм примерен, се разбивам преди детмача, да не кажат, че някой бъгер взел рунда !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
misterya
Сержант (Sergeant)
Контакти:

Мнение от misterya »

AddictioN написа:Цитат(AddictioN @ Jun 23 2008, 22:38) misterya, явно хич не си на кеф днес, ааз качи ли преди малко не изгубих някоя и друга и 20тачка на покер, но акрай...НЕ, не е имало сийтинг и няма какво да признавам, нито той ме е сийтвал, нито аз него, като сте админи и модератори сте подчатравам НАЙ-ГОЛЕМИТЕ, ето и затова ще спра и тази игра отново заради вас, тъй като ми е писнало от цигании...преди година две имах възможност да стана топ ъплоудер в Линкос, вече Замунда, след като бееш позичистен сайта, но отново заради "НАЙ-ГОЛЕМИТЕ" се отказах, прсото в българиските тракери, форуми и игри всички са узлобени и се чудят как да набият другия, до такава степен, че дори са готови да пращат за това, което си е жива наркомания...мога да ви чета морал още безброй много часове, но просто тук янма смисъл...
AddictioN, ако не бях на кеф директно щях да те "възнаградя" без много-много да ти се обяснявам. ;)
А може не НАЙ-ГОЛЕМИТЕ да са ти виновни, може причините да са в теб самият...!

Има една велика мъдрост на която аз винаги се уповавам: Благи думи, железни порти отваря!
И винаги съм печелила с това, пък който както иска да си го разбира... Смисъла е в мащаба на действията... :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”