Ангел

Раздел за тези с повечко въображение::Поствайте тук своите произведения::You can control the world by using your imagination.
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

да, има бели стихове в лириката, но в неговото произведение няма опит за такива. ако ще го пише в "бял стих" хубаво е цялото да е с тази идея, а не няколко реда в мерена реч и после изведнъж "бял стих". става някаква боза така, мешаница ... иначе на мен ми е интересно как би звучало в "бял стих" , ако успее да го напише ще се радвам да го прочета ;)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

dekster написа:QUOTE(dekster @ Jun 3 2008, 20:30) хора не съм професионалист, а човек който понякога изразява мислите си в стихове и повярвайте ми не ги пиша заради рима, подреденост или звучност, а защото най-точно ме отразяват в някои моменти...
Именно това си е най- хубавото нещо на личното творчество- че си е лично! Един вид емоционален климатик :) !
Така, че няма значение ние какво ти приказваме тука ;) , важното е на теб да ти харесва и да се чувстваш добре като пишеш ;) !
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

ти чак сега ли го видя, тя таз тема седи от доста време, явно рядко си праиш сейвъни :) :) :)
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Потребителски аватар
Bizarre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юни 25, 2005 7:12 am
Контакти:

Мнение от Bizarre »

аз по принцип не обичам мн мн поезията, ама тва е хубаво написано и ме затрогна, евала :)
Потребителски аватар
WhiteSnake
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
Контакти:

Мнение от WhiteSnake »

брех, брех някакви нови почитатели са се пръкнали :) добре, добре :)
[color=#006400]There is no shame in defeat as long the spirit is unconquered !!![/color]
Потребителски аватар
flipmode
Редник (Private)
Регистриран: вт яну 23, 2007 11:46 pm
Контакти:

Мнение от flipmode »

е ти па чак да сме новиии, тва си е почти обида, просто не сме посещавали личното творчество мн мн. за което така като гледам сега съжалявам, поне аз, за бизаре нз :)
[color=#0000FF][b]LONG LIVE ROCK`N`ROLL !!![/b][/color]
Отговори

Върни се в “Лично Творчество”