[Warlords]me4opuh vs [Смерш]distributora
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
DaManX
-
BOSS
Мълчи КАСО, що седе 15 дена модDaManX написа:Цитат(DaManX @ Jun 23 2008, 18:18) Битките са наистина яки, но като вземем предвит обстоятелсвата поради който флота му е бил на планетата а не е летял - за разлика от всичките други флоти който са били във въздуха, битката немало да се състой ^^
п.п. Тоя Дистрибутора като му видех тия 3400 транса на 10-то ниво ми идеше да се
Последна промяна от BOSS на пон юни 23, 2008 4:21 pm, променено общо 1 път.
- shushi
- Редник (Private)
- Регистриран: чет май 29, 2008 6:16 pm
- Контакти:
Битката се е състояла не е нужно да ни развиваш теории кфо щяло да стане ако е летял ...DaManX написа:Цитат(DaManX @ Jun 23 2008, 18:18) Битките са наистина яки, но като вземем предвит обстоятелсвата поради който флота му е бил на планетата а не е летял - за разлика от всичките други флоти който са били във въздуха, битката немало да се състой ^^
П.П. Браво бе удари касата
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
[url=http://bulfleet.com]bulfleet.com[/url]
R.I.P. M. J.
[url=http://bulfleet.com]bulfleet.com[/url]
R.I.P. M. J.
1. Бе съм distributor неграмотнико, а disturbed.
2. Така наречената ви каса с това наказание измислено за "сийтинг" от двамата админи, лично мен ме отказа от играта.
3. И не съм заспал без сейвън, а си пуснах сейвън сутринта преди да излезна от нас, но изглежда само на главнатa не са потеглили корабите, а защо имах толкова транси ли...търговия...
Така и така бях решил да се разбивам в някой...но щях да давам ацц-то тъй като имаше желаещи, но съдба. А админите като така ще режат мен и karakondjulo, какъв е смисълът да играем двамата. ще си играем CS... GL & HF ;;;
2. Така наречената ви каса с това наказание измислено за "сийтинг" от двамата админи, лично мен ме отказа от играта.
3. И не съм заспал без сейвън, а си пуснах сейвън сутринта преди да излезна от нас, но изглежда само на главнатa не са потеглили корабите, а защо имах толкова транси ли...търговия...
Така и така бях решил да се разбивам в някой...но щях да давам ацц-то тъй като имаше желаещи, но съдба. А админите като така ще режат мен и karakondjulo, какъв е смисълът да играем двамата. ще си играем CS... GL & HF ;;;
Последна промяна от AddictioN на пон юни 23, 2008 6:55 pm, променено общо 1 път.
-
BOSS
Най-добре играйте SimsAddictioN написа:Цитат(AddictioN @ Jun 23 2008, 20:54) 1. Бе съм distributor неграмотнико, а disturbed.
1. Точно дистрибутор си, на метал и кристал.
2.
3. Да, не си заспал без сейвън но на 16 планети е малко объркващо да се дигне сейв, може точно тая да си я забравил, случва се.
Последна промяна от BOSS на пон юни 23, 2008 7:05 pm, променено общо 1 път.
AddictioN написа:QUOTE(AddictioN @ Jun 23 2008, 20:54) 1. Бе съм distributor неграмотнико, а disturbed.
а ве пич що не вземеш да се DELL ? ти само във форума ЛАЕШ дай да видим някоя битка нещо...! а не аз щях да литна по No_FeaR по Disturbed по тоя по оня.......пу да ............................................................. малка цензурка си слагам ! ай хвани най добре да си се dell и си стой мирно пупупу ,че какво говора глупости ти си стойш мирно не смееш да литнеш по никойBOSS написа:Цитат(BOSS @ Jun 23 2008, 20:00) Най-добре играйте Sims![]()
1. Точно дистрибутор си, на метал и кристал.
2.![]()
3. Да, не си заспал без сейвън но на 16 планети е малко объркващо да се дигне сейв, може точно тая да си я забравил, случва се.
а колкото до трансовече и мегите дето има то нормално да ги има да остави ресурса за вас ХИЕНИТЕ ли ? и поздравления за битката...
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
-
BOSS
Ей *, внимавай как говориш, че ако ми паднеш горко ти.No_FeaRrR написа:Цитат(No_FeaRrR @ Jun 23 2008, 21:13) а ве пич що не вземеш да се DELL ? ти само във форума ЛАЕШ дай да видим някоя битка нещо...! а не аз щях да литна по No_FeaR по Disturbed по тоя по оня.......пу да ............................................................. малка цензурка си слагам ! ай хвани най добре да си се dell и си стой мирно пупупу ,че какво говора глупости ти си стойш мирно не смееш да литнеш по никойхах както сам знеш куче което много лае не хапе така ,че лай си ти
![]()
а колкото до трансовече и мегите дето има то нормално да ги има да остави ресурса за вас ХИЕНИТЕ ли ? и поздравления за битката...
п.п. Вие като висите по 20ч. онлайн как да ви хване човек? Ай сиктир.
п.п. *....*
misterya:Цензура * . Без обиди и лични нападки!
Последна промяна от BOSS на пон юни 23, 2008 8:29 pm, променено общо 1 път.