Фенка съм ти!dios написа:Цитат(dios @ Jun 23 2008, 14:23) Каква драма. Просълзих се. Морал....
...ох, исках да кажа бирата...
dios написа:Цитат(dios @ Jun 23 2008, 14:23) Каква драма. Просълзих се. Морал,стари съюзи,пренебрегнати съотборници,фокусници вадещи звезди и кораби от ръкавите и пари - много пари под формата на нанокредити. Ама моля ви се,как може ей така играчите да решават и да правят нов нов съюз в края на играта? Я вън такива личности. Едните реват защо били по двама в съюз,другите реват от какъв зор трябва да приемат още трима.Така ами,няма да си играят заедно с мултито или сийтъра,ами ще се мешат с разни непознати.Сини сливи,армии на любовта,мафии простаци,знамена - я махнете съюзите в играта.Освен бъгове,нищо друго не чакай от тях. По-добре е да се направят дружини.Или чети. Вместо име - номерче.В началото на рунда да се регистрират с прошение към админа и който мръдне от тях - бан.И пълна прозрачност - отчет флоти,отчет сгради и игрови план.Публичен доклад във весника веднъж на две седмици. Иначе оправия няма.Може и на първите 3 съюза в класацията, да им се искат по 3000 кредита на глава - нещо като данък.Тогава борбата ще е за четвъртото място и ще е по-интересно.От тарикати,първите автоматично стават прецакани. И никове които започват с R, D, K, и Ю да бъдат автоматично премахвани чрез скрипт на всеки 10 игрови дни.
Съжалявам ако съм бил малко по груб но тва е истината,аз държа да се разбере какво мисля!Искренноста е притежание което аз ценя,но не можеш да успориш,че искренноста води в един момент до определена тъпня,аз не те сметам за такъв за тва ти давам съвет да се поспреш.Казах ти,че имаш право един вид,но прекаляваш с постовете и повечето се нахвърлят върху ти,това наричам тъпня,от мене не зимаи пример,че също глупея но със съвсем друга цел и то наричана от мнозина спамерска!!!Mo`Money написа:QUOTE(Mo`Money @ Jun 23 2008, 15:00) Върки молете не ми разваляй впечатлението към теб. Стига си повтаряла като стара баба 100-и едно и също нещо. Темата нямала смисъл, темата нямала смисъл
Mo`Money написа:QUOTE(Mo`Money @ Jun 23 2008, 15:00) Диос, аз някъде да съм написал че като си модератор и като познаваш администратори в играта се облагодетелстваш от това не нали , аз сам написах по горните постове че вие трябва да спечелите класацията . Уважавам те като играч и като личност ,много пъти сме си писали със теб и знаеш че лоши чувства нямам към теб. Ти сам се досещаш за какво отварям тази тема. Затова че има някой хора, който смятат че като сте админи и модератори в съюза и поради това може да станете 1-ви си е тяхна работа . и Това ви го пишат да не станете 1-ви манипулация ако искаш го речи. Ама на тези хора ,това е винаги търсят скандали. Вар иго печи го това е той винаги ще си е неговото
Ван прав си всички сме каси. Сега шегата на страни, аз теб те знам ти винаги ще си оставиш ссср-ц. Както има хора ,които са оял ни към съюзите си ,като тамплиери например .Съюз който до последно са заедно и винаги си помагат
Върки молете не ми разваляй впечатлението към теб. Стига си повтаряла като стара баба 100-и едно и също нещо. Темата нямала смисъл, темата нямала смисъл
сещам се за една мъдрост ли се води. Става въпрос за разни сестри и т.н. и разни таива да разправяш, че нямаш... както и да еiuda написа:QUOTE(iuda @ Jun 23 2008, 16:17) само преди три дена Мати ми зададе много странен въпрос // ти можеш ли да ми влизаш акаунта //
и като го попитах какво има впредвид![]()
ми одговори че всеки девет от десет играчи смятат че аз мога да правя каквото си искам.
- да влизам и да гледам на хората в акаунтите.
- да си пиша флота
- да си пиша боини точки и т.н и т.н.
краината му констатация беше че щом толкова много хора го мислят значи наи вероятно е вярно.
Сериозно ли?iuda написа:Цитат(iuda @ Jun 23 2008, 16:17) ...
само преди три дена Мати ми зададе много странен въпрос // ти можеш ли да ми влизаш акаунта //
и като го попитах какво има впредвид![]()
ми одговори че всеки девет от десет играчи смятат че аз мога да правя каквото си искам.- да влизам и да гледам на хората в акаунтите.
- да си пиша флота
- да си пиша боини точки и т.н и т.н.
краината му констатация беше че щом толкова много хора го мислят значи наи вероятно е вярно.
...