Съюзи абе кво е тва

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Jun 23 2008, 11:52) Няма да е зле да се направи като в Спиида - поне 5 човека в съюз ;) Иначе ест че ще направят нов съюз с който да отидат по напред с по-голям коефициент нормално винаги така става :)
То винаги така си е било (поне аз нямам спомен за рунд, който да е бил изключение от това), ама нещата вече като опират до купи или нанки...
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jun 23 2008, 11:56) Петарeeeeeee
уникално дебилен,както винаги :c022:
що си мислиш,че регистрацията ти дава акъл
господин "Нива на транспортьорите" :lol:
а и си виж докладите в 2 ;)
касо доходна :crazy_pilot:

Edit:И не смятам да ти чета следвашите ти постове,трудни са ми(уникално безхаберие и неграмотност :c022: )

Във 2-ра не играя, дадох си акаунта отдавна .Сега ако обичаш пиши по темата, ако ли не, метла. Да регистрацията ми дава акъл
Последна промяна от Mo`Money на пон юни 23, 2008 10:10 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

[/off]Ти и преди това беше,ама ае.Добре,че беше Тейкър,да не ме закачаш :lol: [/off]
Като има награда(а не само тиквените медали),нормално всички да направят необходимото,за да я спечелят :c022:
Последна промяна от Skullcollector` на пон юни 23, 2008 10:25 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

А брееее...... сладури..... какви нанокредити ви гонят, кви "пет лева".....
вие съвсем сте се зомбирали......
нали всеки се тупа в гърдите, че играе за удоволствие (или това е само като ви изтрещят щото сте заспали).....
стига с тия градски легенди и световни конспирации...... хеле че познавам и Juda и Dios и Kaos..... и си представям горките, колко са я закъсали та само на едните кредити от награда чакат.... живи да ги оплачеш.....

Темата е абсолютна безсмислица.....
и не виждам защо се повтаря в края на всеки рунд на която и да е вселена!!!

п.п.
смятах да и тресна катанеца..... ама и в това не виждам смисъл.... няма да помогне срещу тъпотата.... така че по-добре да си седи така - да си я гледаме като поредното уродливо дете на болното ни съзнание и нисък интелект....
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
korahmor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:10 am
Контакти:

Мнение от korahmor »

Морала в БФ е в най-ниското си ниво откакто играя тази игра.
Искам всеки един прочел този пост да се замисли, и да прецени сам за себе си какво може да направи по този въпрос.
QUOTE [b]Господи, пази ме от "приятелите ми" ... с враговете си сам ще се справя.[/b][/quote]
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jun 23 2008, 12:26) А брееее...... сладури..... какви нанокредити ви гонят, кви "пет лева".....
вие съвсем сте се зомбирали......
нали всеки се тупа в гърдите, че играе за удоволствие (или това е само като ви изтрещят щото сте заспали).....
стига с тия градски легенди и световни конспирации...... хеле че познавам и Juda и Dios и Kaos..... и си представям горките, колко са я закъсали та само на едните кредити от награда чакат.... живи да ги оплачеш.....

Темата е абсолютна безсмислица.....
и не виждам защо се повтаря в края на всеки рунд на която и да е вселена!!!

п.п.
смятах да и тресна катанеца..... ама и в това не виждам смисъл.... няма да помогне срещу тъпотата.... така че по-добре да си седи така - да си я гледаме като поредното уродливо дете на болното ни съзнание и нисък интелект....

Извинявай краси защо да е безсмислена темата, затова че един ти писка главата че нямала смисъл от нея не е повод за катанец. Ама има едно но, аз си мислех че офф е за това да си пишем и да си умуваме на воля, че ако никой не я харесва да не пише в нея както гледаш в темата има повдигнати въпроси. Че заради една класация се пр…т съюзи които са създадени още от началото на играта е че покрай тия съюза някакви си се раждат най големите бъгове и шашми. като пример за една битка в 1-ва, няма да назовавам участниците в нея . Как защитника имаше 1300 бойни и как след 1 час посреща 10 дини и 1000 бойни със 2500 бойни 300 унита ,направете си сами изводите
Последна промяна от Mo`Money на пон юни 23, 2008 11:40 am, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

като пример за една битка в 1-ва, няма да назовавам участниците в нея . Как защитника имаше 1300 бойни и как след 1 час посреща 10 дини и 1000 бойни със 2500 бойни 300 унита ,направете си сами изводите
Изводи:
1. Крил флот :lol:
2. Всяко нещо което не ни харесва е постигнато с бъг :bravo:
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Каква драма. Просълзих се. Морал,стари съюзи,пренебрегнати съотборници,фокусници вадещи звезди и кораби от ръкавите и пари - много пари под формата на нанокредити. Ама моля ви се,как може ей така играчите да решават и да правят нов нов съюз в края на играта? Я вън такива личности. Едните реват защо били по двама в съюз,другите реват от какъв зор трябва да приемат още трима.Така ами,няма да си играят заедно с мултито или сийтъра,ами ще се мешат с разни непознати.Сини сливи,армии на любовта,мафии простаци,знамена - я махнете съюзите в играта.Освен бъгове,нищо друго не чакай от тях. По-добре е да се направят дружини.Или чети. Вместо име - номерче.В началото на рунда да се регистрират с прошение към админа и който мръдне от тях - бан.И пълна прозрачност - отчет флоти,отчет сгради и игрови план.Публичен доклад във весника веднъж на две седмици. Иначе оправия няма.Може и на първите 3 съюза в класацията, да им се искат по 3000 кредита на глава - нещо като данък.Тогава борбата ще е за четвъртото място и ще е по-интересно.От тарикати,първите автоматично стават прецакани. И никове които започват с R, D, K, и Ю да бъдат автоматично премахвани чрез скрипт на всеки 10 игрови дни.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Аве ма вие наистина се уляхте,верно темата е тъпа,тъпи са и повечето постове.Мене лично ме боли хаспеля кои ше земе рунд и кои нема да земе,нищо особенно просто се опитвам винаги да гледам и от едната страна и от другата,верно темата е тъпа а и тоя дето я поства има право да спори и в същото време нема.Според правилата си е така!!!Мисля че темата е за задаи въпрос,къдете евентуално може да се земе решение без спам!!!

От друга страна наистина е идиотско да се зарязват играчите от съиуза само и само за неква глупава титла,от още по друга страна ако погледнеме съиуза на dios,kaos и иудата предполагам го правят за първи път това за което не можеш да ги виниш напълно,съревновават се просто,но както вече казах всичко тва си е една бумащина.Аз казах не обвинявам никого щото сички сте прави за себе си!!!

Като за правилата бих залегнал на страната на тримцата така известни добри плеари,поради причината която казах,не сметам,че го правят заради класацията а заради другите породили интригата за класацията.

Петре темата наистина е тъпа,харесва ми искренноста ти но понякога избиваш на прекалено много тъпня,честно казано ти требва малко почивка с мненията,така мисля!!!
Последна промяна от varkulak на пон юни 23, 2008 12:42 pm, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ае, Петре, не мислиш ли, че на някои ни е трудно да умуваме ? А ? Ти, като говориш, даваш ли си сметка, че умоването е за умните. Ако бяхме дори малко умни, нямаше да сте каси :) Да, забравих ... Всички са каси и това е. Който не му харесва - врата и на някоя кръчма докато не се набие кат' свиня. Ама да си забрави флота, че да не се притеснява. И теб какво те бърка, че някой видял някой, харесал го и се .. съюзили ? Ъ ? Ти ак оси верен на съюза и приятели си, няма да го направиш. Ама ... май се изкушаваш ? Или не познаваш играч на толкова точки, за да направите съюз, който да се мръдне преди 1я ? На мен пък не ми пука. Аз знам само да бия и да ме бият. Толкова. Верен на СССР докато има булф и така ще си бъде. Но да направя едно уточнение - истинския СССР, а не някой псевдо-съюзче.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”