Съюзи абе кво е тва

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

dios написа:Цитат(dios @ Jun 22 2008, 14:42) Върки,нашия съюз си беше още от началото 8-9 човека и така се запази целия рунд.Дори и нямаше да обърнем внимание на хитреците които образуваха съюзи по двама човека,но чашата я преляхя язвителни нападки на лични. Полага се тарикатите да подишат малко прах. Дано не хванат силикоза... А ако някой иска автограф,мога да уредя целия съюз да му се разпише на задника.

Диос не казвам че сте само вие . Има и други който съюзите им се отелиха , ама защо моляхте слабака, да дойде в съюза ви а сега кво отделихте се, ами другите ви от съюза които ви са уж приятели и кво стана със тях. Често ти казвам не го очаквах това от теб а иде то каос по го разбирам. Ама това си е ваша работа, както и съюза поргатори и мати не знам всичко ми изглежда откачено . А и каос и диос нямам нищо против вас, даже вие заслужавате класацията, ама дали по този начин .И със цената на какво , само вие си знаете

Мога и аз да ида в съюз сини сливи и да стана първи .Да каос, много добре знаеш кой е тоя лидера на съюза дето е на първо място в момента . Ама как да ти падне така гордостта молете
Последна промяна от Mo`Money на нед юни 22, 2008 1:38 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]

Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Това с малките съюзи в края на рунда е лесна работа. Минимум 5 човека съюз и няма да се правят такива глупости толкова лесно.
Мен друго ме дразни, транспорта защо се спира, не е ли по-добре да се бутнат малко правилата в посока на отборната игра.
Наливания винаги може да се правят, тук правилата заприличаха малко на американските закони :(
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Бях казал аз преди известно време:
Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ May 18 2008, 12:10) ХАПЧЕТАТАAAAAAA,ПетАрчо,ХАП-ЧЕ-ТА-ТА! :c022:
ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
Петаре,ти си няк'ъв уникат(по-скоро уникум) разправя наляво и надясно,че това било само игра и как някои колко навътре я приемали дрън-дрън-дрън...
А ти к'ъв си?
Ако спреш да пускаш такива дебилни теми
(по-дебилни и от тебе,което рядко се случва) може и някой да ти се върже на приказките ;)
Иначе пак се изкара НАЙ-ГОЛЕМИЯ
Всичkо зависи от петар ей,ако не е тоз' петар държава няма да имаме(не,че имаме де)
Последна промяна от Skullcollector` на пон юни 23, 2008 6:59 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

Е като не искате такава класация, защо я гледате? Защо всички играят за удоволствие и после мрънкат как тоя или ония са "изментили" /изцяло по правилата/ и са станали първи? Нещо не разбирам :a014:
[quote="JackDaniels"]QUOTE (JackDaniels @ Oct 4 2008, 13:11) Природата е в равновесие, виж себе си например, благодарение на теб, много други хора са умни :)[/quote]
Потребителски аватар
Mr. xstasy
Редник (Private)
Регистриран: ср юли 27, 2005 10:43 am
Контакти:

Мнение от Mr. xstasy »

Това разместване в пластовете се налича стратегия. Ясно е, че се играе за победа - който не мисли така да ходи на Олимпиадата да бърше маратонки и да мете пистите.
Класацията е напълно реална и е според това кой какъв акъл и умения е вложил в играта.
Някой трябва да поеме политическата отговорност!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Skullcollector` написа:Цитат(Skullcollector` @ Jun 23 2008, 08:55) Бях казал аз преди известно време:

ОФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФФ
Петаре,ти си няк'ъв уникат(по-скоро уникум) разправя наляво и надясно,че това било само игра и как някои колко навътре я приемали дрън-дрън-дрън...
А ти к'ъв си?
Ако спреш да пускаш такива дебилни теми
(по-дебилни и от тебе,което рядко се случва) може и някой да ти се върже на приказките ;)
Иначе пак се изкара НАЙ-ГОЛЕМИЯ
Всичkо зависи от петар ей,ако не е тоз' петар държава няма да имаме(не,че имаме де)

Абе ти не се научи че двама като си ги мерят да не си буташ гъза посред ата. Лапи престани да ме нервиш. До вчера не знаеше думата бф какво е яде ли се пил ли се и си седнал да ми развиваш тъпи теории тапа нар, когато ми станеш на времето което съм играл тогава тогава ми се праи на голямата работа баси и наглото лапе аман от интриганти . Абе няма ли някъде тема на хора, след 2008г. регистрация ,.

edit Опитва се тука подражава ангела и лоад-а ама поне те си имат на понятие от играта и имат достойнство,А не като теб интригант без цели
Последна промяна от Mo`Money на пон юни 23, 2008 9:24 am, променено общо 1 път.
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има

Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Някой би ли ми обяснил, като на идиот за какво иде реч в тази тема?!
Тотално изтрещях, моля ви... :c046:
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Mr. xstasy написа:Цитат(Mr. xstasy @ Jun 23 2008, 10:55) Това разместване в пластовете се налича стратегия. Ясно е, че се играе за победа - който не мисли така да ходи на Олимпиадата да бърше маратонки и да мете пистите.
Класацията е напълно реална и е според това кой какъв акъл и умения е вложил в играта.

Приятелю напълно си прав че това е стратегия и че всеки се стреми да я спечели ,aма на цената на какво. И другото което искам да кажа че ако може да се направи някакво ограничение на съюзите, със играчите и примерно на 1-място на класацията сини сливи на 2-място мафия на 3-простака е тва кво е кой ще ги запомни тези съюзи. А дали ако беше примерно 1-саимор 2-знамя 3-дефлорация съюзи който са били силни и от там са произлезли силни играчи а сега тези съюзи си остават така някак си във сянката

Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Няма да е зле да се направи като в Спиида - поне 5 човека в съюз ;) Иначе ест че ще направят нов съюз с който да отидат по напред с по-голям коефициент нормално винаги така става :)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Петарeeeeeee
уникално дебилен,както винаги :c022:
що си мислиш,че регистрацията ти дава акъл
господин "Нива на транспортьорите" :lol:
а и си виж докладите в 2 ;)
касо доходна :crazy_pilot:

Edit:И не смятам да ти чета следвашите ти постове,трудни са ми(уникално безхаберие и неграмотност :c022: )
Последна промяна от Skullcollector` на пон юни 23, 2008 9:59 am, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Отговори

Върни се в “Off Topic”