Евро 2008

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Пак анти-футбол от жабите....няма ли най накрая няква справедливост да има и да си ходят ...хем са гейове, хем футбол не могат да играят.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]

[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

seazar написа:Цитат(seazar @ Jun 22 2008, 21:28) Пак анти-футбол от жабите....няма ли най накрая няква справедливост да има и да си ходят ...хем са гейове, хем футбол не могат да играят.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ама си прав де :c022:
Последна промяна от gajet_killer на нед юни 22, 2008 7:30 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

Това е първият(и надявам се последният) мач от Европейското който с огромно удоволствие не гледам :) Просто в тая държава Италия трябва да се забрани футбола поне за 2 или 3 поколения.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jun 22 2008, 22:35) Това е първият(и надявам се последният) мач от Европейското който с огромно удоволствие не гледам :) Просто в тая държава Италия трябва да се забрани футбола поне за 2 или 3 поколения.

Прав си,Жабарите са слаба работа наи ме е qт за,Харватска :(
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

мен па ме радват как не се зорят и каква психика имат да играят така в своето поле това е лудница
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
JackDaniels
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
Контакти:

Мнение от JackDaniels »

kireto написа:Цитат(kireto @ Jun 22 2008, 19:41) Прав си,Жабарите са слаба работа наи ме е qт за,Харватска :(

И аз бях за Хърватия, но турците играха със сърце и напълно заслужено спечелиха. А и мач Германия - Турция ще е с много голям заряд, в Германия 1/7 от населението са турци. Дуинокс всеки има право на вкус, както има фенове на головете и на отборите които ги вкарват, така има и фенове на които отборите им като не умеят да вкарват, които от няма накъде стават фенове на пасивния, сивия и скучен футбол :)
Последна промяна от JackDaniels на нед юни 22, 2008 8:54 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Не знам какъв запалянко трябва да си,за да симпатизираш на тази игра...
тез' младежи не са ги учили да играят футбол ми се струва,а по-скоро детската игра "Защити вратичка" и най-тъпото е,че няма кой да ги спре :@
Ако испанците не изкарат луд късмет при дузпите(почти невъзможно)...
не виждам кой би попречил на жабарите да се окичат със златото :p140:
Последна промяна от Skullcollector` на нед юни 22, 2008 8:57 pm, променено общо 1 път.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

JackDaniels написа:Цитат(JackDaniels @ Jun 22 2008, 22:51) И аз бях за Хърватия, но турците играха със сърце и напълно заслужено спечелиха. А и мач Германия - Турция ще е с много голям заряд, в Германия 1/7 от населението са турци. Дуинокс всеки има право на вкус, както има фенове на головете и на отборите които ги вкарват, така има и фенове на които отборите им като не умеят да вкарват, които от няма накъде стават фенове на пасивния, сивия и скучен футбол :)
Джак, този футбол, който се играе в момента не е скучен, пасивен и сив футбол....... мисля, че е по-зле даже, не - даже и зле не е, много е зле (няколко пъти много)... :babysleep:
Последна промяна от gajet_killer на нед юни 22, 2008 9:00 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
kiro1232
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб юли 07, 2007 8:40 pm
Контакти:

Мнение от kiro1232 »

gajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jun 22 2008, 22:59) Джак, този футбол, който се играе в момента не е скучен, пасивен и сив футбол....... мисля, че е по-зле даже, не - даже и зле не е, много е зле (няколко пъти много)... :babysleep:

Нз,но на мен ми е скучен писна ми на секое парвенство тиq Жабари да се класират случаино
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

айде пак мъка
Победата Ще Бъде Наша
Отговори

Върни се в “Off Topic”