dios написа:Цитат(dios @ Jun 22 2008, 14:42) Върки,нашия съюз си беше още от началото 8-9 човека и така се запази целия рунд.Дори и нямаше да обърнем внимание на хитреците които образуваха съюзи по двама човека,но чашата я преляхя язвителни нападки на лични. Полага се тарикатите да подишат малко прах. Дано не хванат силикоза... А ако някой иска автограф,мога да уредя целия съюз да му се разпише на задника.
Диос не казвам че сте само вие . Има и други който съюзите им се отелиха , ама защо моляхте слабака, да дойде в съюза ви а сега кво отделихте се, ами другите ви от съюза които ви са уж приятели и кво стана със тях. Често ти казвам не го очаквах това от теб а иде то каос по го разбирам. Ама това си е ваша работа, както и съюза поргатори и мати не знам всичко ми изглежда откачено . А и каос и диос нямам нищо против вас, даже вие заслужавате класацията, ама дали по този начин .И със цената на какво , само вие си знаете
Мога и аз да ида в съюз сини сливи и да стана първи .Да каос, много добре знаеш кой е тоя лидера на съюза дето е на първо място в момента . Ама как да ти падне така гордостта молете