Евро 2008

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

и най-интересното за мен беше че потдържаха уникално бързо темпо почти до края супер голяма физическа подготовка и издръжливост!!! :k014:
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

дам говерих си с познати след 1и2 мач на ръся и им казвах гледай завръщането като се завърне наказания....и глеи ко става тие хора ма изпълниха ...направо унижиха холандия....която е пълна с добри футболисти ....но така става като дадеш млади перспективни футбулисти на хидинг и гледай лудница

русия шампион
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Не вярвах,че някой европейски отбор би могъл да победи Холандия в тяхната игра,а именно бърз,техничен и комбинативен футбол,но ето я приятната изненада на това първенство :bravo:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
Stankata
Полковник (Colonel)
Регистриран: ср ное 29, 2006 7:50 pm
Контакти:

Мнение от Stankata »

Ко стана ? :)

Много непредвидими мачове на това първенство ... и отборите още не са показали пълния си потенциал още. Което естествено е само в печалба за хубавите мачове докрая ;)
[i][color=#A0522D]rock`n`roll baby[/color][/i]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
Контакти:

Мнение от Then and now »

Холандия им изтече кредита, руснаците си взеха лихвата. Сега ми е по-интересно ко ша става с Италия и Испания. Кой ша излене по-големия фашист, един вид.
Последна промяна от Then and now на съб юни 21, 2008 9:48 pm, променено общо 1 път.
"Времето променя, времето подменя."
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

Турция-Русия финал!!! :a022: :a022:

иначе като цяло руснаците още от евроклафикациите показаха,че са доста силен отбор,биха Англия като домакин,абе какво да говорим като треньор им е Гуус Хидинк,само като чуеш това име ясна работата :) Русия 90% на финал и дано утре да бият скапаните жабари,че Гуус да си им го върне за дето несправедливо отстраниха Австралия на миналото световно :) .Гуус Хидинк стига до топ 4 с Холандия май 3ти ги прави,топ 4 с Южна Корея 4то място,класира Австралия за световно,като прескочи и груповата фаза там и сега отново е в топ 4 най-добри отбори с Русия :) .ЛУД ЛУД треньор дано да станат шампиони и найстина да е годината на руския футбол :)
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Then and now »

atomic написа:Цитат(atomic @ Jun 22 2008, 00:11) Турция-Русия финал!!! :a022: :a022:
Ааааа не! Финалът е Русия-Германия. 65 години след последния им голям сблъсък...
Потребителски аватар
atomic
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 18, 2007 9:09 am
Контакти:

Мнение от atomic »

Then and now написа:Цитат(Then and now @ Jun 22 2008, 00:18) Ааааа не! Финалът е Русия-Германия. 65 години след последния им голям сблъсък...
и така става,ще бъде кървав мач с много ранени :) :)
[url=http://lines.akusherstvo.ru/][/url]
Then and now
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Then and now »

atomic написа:Цитат(atomic @ Jun 22 2008, 00:22) и така става,ще бъде кървав мач с много ранени :) :)
Особено извън терена. Малиии само си го представям.
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

форца рагаца :)

edit: мама ми донесе бира и кубети току що :triunfe:
Последна промяна от duinox на нед юни 22, 2008 7:12 pm, променено общо 1 път.
Победата Ще Бъде Наша
Отговори

Върни се в “Off Topic”