Как падна един безсмъртен
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
-
BOSS
така искам да поздравя dirtylove за битката! а след това BOSS ти ли нямаше време да литнеш към мен ? чудно защо ли имах шпионажи само от теб и Муната и то шпионажите бяха през 1/2 мин. да да разбирам те ,че не си имал време... до колкото знам ,ако ти ме удареше нямаше да си на печалба много... 
[url=http://bulfleet.com/?recruit=423][/url]
-
Empty Insaid
- Редник (Private)
- Регистриран: пет фев 22, 2008 10:25 pm
- Контакти:
ех,ех,ех намери се накрая голям цип за затварянето на устата на Без Страхчо
.
Поздравявам и двамата за добрата битка
А колкото до Фиъра мога само да кажа да прочете какво бе написал суши в поуста за моето зануляване.
Добре дошъл в клуба на касите батка
Поздравявам и двамата за добрата битка
А колкото до Фиъра мога само да кажа да прочете какво бе написал суши в поуста за моето зануляване.
Добре дошъл в клуба на касите батка
Последна промяна от Empty Insaid на съб юни 21, 2008 11:54 am, променено общо 1 път.
-
gajet_killer
-
BOSS
Аз литнах преди няколко дена, но ти офейка и после се пазеше от мен, как да те ударя кажи? Мен печалбата не ме е блазнила никога, ако ми беше дал възможност щеше да се убедиш сам!No_FeaRrR написа:Цитат(No_FeaRrR @ Jun 21 2008, 13:41) така искам да поздравя dirtylove за битката! а след това BOSS ти ли нямаше време да литнеш към мен ? чудно защо ли имах шпионажи само от теб и Муната и то шпионажите бяха през 1/2 мин. да да разбирам те ,че не си имал време... до колкото знам ,ако ти ме удареше нямаше да си на печалба много...![]()
хахахаахаха .... аа фиарчо ко стана е ... каде са разхварчаха кръстовете ... форумни боецо... нали мн велик беше....жалко че ме изпревариха... исках аз да те накажа... аи възтановявай се че и аз да те понапляскам малко... още един смешник долу...No_FeaRrR написа:QUOTE(No_FeaRrR @ Jun 21 2008, 13:41) така искам да поздравя dirtylove за битката! а след това BOSS ти ли нямаше време да литнеш към мен ? чудно защо ли имах шпионажи само от теб и Муната и то шпионажите бяха през 1/2 мин. да да разбирам те ,че не си имал време... до колкото знам ,ако ти ме удареше нямаше да си на печалба много...![]()
Последна промяна от Big_Noob на съб юни 21, 2008 12:17 pm, променено общо 1 път.
- Darks
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср апр 11, 2007 7:16 pm
- Контакти:
Искам да поздравя за добрата битка
но и искам да кажа че СМРЕШ беше боен съюз е боен съюз и ще си остане боен съюз и нямате право на такива нападки към тях ако някой отделен играч е направил грешка
ае стига ся остава да ми кажете че до ся не сте губили и 1 битка ? Всички грешим и това ни прави хора но ние всички се учим от грешките си и се завръщаме всеки път по силни от преди 
Последна промяна от Darks на съб юни 21, 2008 12:15 pm, променено общо 1 път.
[url=http://bulfleet.com/?recruit=415348][/url]
-
gajet_killer
Darks написа:Цитат(Darks @ Jun 21 2008, 14:14) Искам да поздравя за добрата биткано и искам да кажа че СМРЕШ беше боен съюз е боен съюз и ще си остане боен съюз и нямате право на такива нападки към тях ако някой отделен играч е направил грешка
ае стига ся остава да ми кажете че до ся не сте губили и 1 битка ? Всички грешим и това ни прави хора но ние всички се учим от грешките си и се завръщаме всеки път по силни от преди
![]()
Евала ти, просто много нямат смелост да го кажат и се правят на интерсни. Адмирирам те за това
По повод едно изказване на Ноу Фиър - батка, хората направо ви завиждат, чудят се как да бъдат в момета на твое място
И повод едни ЛС-та от гаджет-килър и последния му пост в темата - тъй като сет имали за цел, да си изтъкнете съюзеца у форума, сега като падате е нормално да търпите обратното. Понеже всяко действие си има обратно по посока и равно по сила противодействие. Higher you climb, harder you fall
P.S.: Петре, както винаги си на точното място, в точното време. Евала
И повод едни ЛС-та от гаджет-килър и последния му пост в темата - тъй като сет имали за цел, да си изтъкнете съюзеца у форума, сега като падате е нормално да търпите обратното. Понеже всяко действие си има обратно по посока и равно по сила противодействие. Higher you climb, harder you fall
P.S.: Петре, както винаги си на точното място, в точното време. Евала
Последна промяна от RoYaL на съб юни 21, 2008 12:30 pm, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.