:):):)
Така де, единственото, което казах по повод теста беше, че ми мяза на такъв за 4ти клас и че самия му замисъл се разминава с това, което е в действителност. Всичко по-"остро" беше само и единствено за преразказа и най-вече относно авторите, но ти явно толкова си и чел по постовете... Или чети постовете не през ред, или поне не ми приписвай твоите впечатления. Ако ти си мислел, че теста не е това, което е, а сега си ОК и си доволен - ОК, ама аз не съм ти? Правиш разликата, надявам сеgajet_killer написа:Цитат(gajet_killer @ Jun 20 2008, 19:09) Иначе LoaD, съгласил съм се с всичко, което си казал до момента, просто се опитвах да накарам малко по-трезво да мислите и да не хулите по хората, а накрая се оказа и че теста бил другЗнам, че не си имал предвид мен, аз обаче имах предвид теб и няколкото човека, които така остро (но и с основание донякъде) реагирахте на теста. Ето че теста не е това, което мислехма, всичко е ок и всички са доволниииии
![]()
Леден дракон, като малък обожавах книгите-игри. Ама мисля, че така бързо прескочи от тая тема (за изпитите) на друга вълна (за книги), че сам не се усети чак...
Последна промяна от LoaD на пет юни 20, 2008 7:00 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Оф, де вашия късмет със "съквартирантите" на изпита. 7 години в класа имахме един бидон 120 кила, дето не е виждала вода и пр. На изпита беше в моята стая, не можех да се съсредоточа не от друго, а от разни изпарения. А и на всичкото отгоре влезе в същия клас, в който и аз.globe написа:Цитат(globe @ Jun 20 2008, 20:43) Като стана дума за хората в стаята ... с повечето, с които бях в една стая по време на изпита се паднах в един классупер ШАНС
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
-
kiretobbbbb
Mного много зейе мина и изядох откакто ми мина изпита за 7ми клас .... просто такъв късмет имах че не е истина преди испита у автобуса съм си и си пия от шишето зейевира розов сок МАЛИИ КАК ДЪРВИ САМО и чувам как 2 си говорят учителки и разбираш ли същите квесторки квит ми бяха на изпита МАЛЕ викам си ебати късмета видех ги къде живеят и преди изпита ги причаках МАЙЕ ТАКА ГИ НАПОИХ С ЗЕЙЕВ СОК и тия тварещи 1 бидон ойде маке тия ми го земаха зейето за седмица ма аз си викам ся тряа жертви наще щяха да ми дадат ПРЯСНО ПРЕТАКАНО ЗЕЙЕ КВО ПО ХУБАВО !!! и така ми мина
(вещицата дет се е напоила с зейев сок и лети)
- globe
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон авг 21, 2006 10:28 am
- Контакти:
Еми както казах ... ШансRoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 20 2008, 21:06) Оф, де вашия късмет със "съквартирантите" на изпита. 7 години в класа имахме един бидон 120 кила, дето не е виждала вода и пр. На изпита беше в моята стая, не можех да се съсредоточа не от друго, а от разни изпарения. А и на всичкото отгоре влезе в същия клас, в който и аз.
[b][color=blue]Y'see, madness, as you know, is like gravity. All it takes is a little...push.[/b][/color]
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
kiretobbbbb написа:Цитат(kiretobbbbb @ Jun 20 2008, 21:15) Mного много зейе мина и изядох откакто ми мина изпита за 7ми клас .... просто такъв късмет имах че не е истина преди испита у автобуса съм си и си пия от шишето зейевира розов сок МАЛИИ КАК ДЪРВИ САМО и чувам как 2 си говорят учителки и разбираш ли същите квесторки квит ми бяха на изпита МАЛЕ викам си ебати късмета видех ги къде живеят и преди изпита ги причаках МАЙЕ ТАКА ГИ НАПОИХ С ЗЕЙЕВ СОК и тия тварещи 1 бидон ойде маке тия ми го земаха зейето за седмица ма аз си викам ся тряа жертви наще щяха да ми дадат ПРЯСНО ПРЕТАКАНО ЗЕЙЕ КВО ПО ХУБАВО !!! и така ми мина(вещицата дет се е напоила с зейев сок и лети)
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Скул и аз зяпам така... Иначе отностно хората в стая и клас- абе не всички,ама всички в стаята ги познавах(с изключение на 1 човече) и почти всички бяхме в 1 випуск, 1/3 от тях бяхме и в 1 клас :>
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die
-
charovna
Ърнест на училище... ъъъ, искам да кажа - нашто кирето (дет си присвои Hellwings!?) на училище де. Как го е завършил тоя 7ми клас един RiverRun знае ;Dcharovna написа:Цитат(charovna @ Jun 20 2008, 23:48) Господи, Боже, мой! Квой туй нйещо!?![]()
Кире (или кийе? ;D) черпи малко ЗЕЙЕВ розов сок ве ;] Зелка такава.
Последна промяна от LoaD на пет юни 20, 2008 10:05 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.