Нещо от кака ви

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

sifon
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: съб яну 20, 2007 2:41 pm
Контакти:

Мнение от sifon »

леле како
цингара мангара тактика

:a013: имаше една такава песничка

браво, за пореден път се доказва, че има и модератори, способни да играят!
много добро представяне :a055:
[b][color=#000000][u]misterya:[/u][/color][/b]
Sifon ти капаченце на всяко гърне, ти Сифон на всяка тоалетна ако обичаш спри да спамиш...
misterya
Сержант (Sergeant)
Регистриран: чет май 10, 2007 7:16 am
Контакти:

Мнение от misterya »

Кака е супер! :)
  • Да си естествен е поза, която дразни хората повече от всички други.
xeb
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср фев 23, 2005 10:47 pm
Контакти:

Мнение от xeb »

Sk0k3r написа:QUOTE(Sk0k3r @ Jun 18 2008, 17:10) хах нз оправяйте се аз съм дотук с посредничеството :D иначе ми е интересен мурафета с аватара ама неще да ми каже кво е ... а ти фри стайлер имаш мн поздрави от n1k ... ти си най-голямата фурнаджийска лопата която съм виждал до сега !!! Статнах се до тебе дига спай ...мазни ми се... преби те една мацка и тебе и ти затри ацц-то и напраи друго ... ай подвивай опашка и ходи да скимтиш в ъгъла. То ти ако не се обадиш тва нема да е форума на булфлиит... забележи че във всяка тема почти има твой коментар ... И на пича не му беше цялата флота преди 2 дни ми продаде на мен 400 кръста ... а той като ми прати линка каза че ти си му казала че не го удряш с цялата флота щото нямало време да я саъбираш ... незнам не спорете с мен ... той се отказа btw и доколкото знам май реца не го е дигнал той. Аз като бф генерал и генерал в съюза гарантирам че флотата му седя цяла вечер статната от 3 до 8 и 30 сутринта преди седмица и нещо понеже и аз бях "набил" вечен мод ама за кеф и разнообразие влязох ... квото било било той не е обяснителен нито аз , гарантирам че ми е последен пост тук просто както ми беше подписа преди " и админите са хора , и те избиват комплекси" на 110к точки скача на пич 70 и му зима 7к бойни ... ко е тва ... голямото про ... евала на хора като боровин който на нейните точки има 1100 бойни !!! ТОЧКААААА... мене ме нема вече в цялата схема :D
че за кво и е на чаровна флота , като имаше мен :р теб нали те изджасах един път :р после зарад теб пак почнах да играя , ама ми стана зелен :р та колкото бойни имаше боровин , толкова бомбери имах аз , аре , не ни обяснявай как се играе :р
[url=http://bulfleet.com/?recruit=1139979][/url]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена 1”