Angel^of^Death vs LordDarkar

Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jun 19 2008, 18:54) Абе еи, варненски.... (самоцензура) :) Я бързо влизаи и почваи да търгуваш, че тия са ибаси и кожодерите. Хубаво, че само 20% могат да сложат... Иначе не 50, 100% отгоре сигурно щяха да искат!Гадовееееееееееее :crazy_pilot: :c022:
хммм - Нещо против търговците ли чувам .

Поздравления за битката и още много такива да има...
Приятна игра.
[color=#00bfff][b]Защо някои са наказани с мълчание?[/b][/color]
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

Оххххх ... Чак мен ме заболя ! Премазал си го като левче на трамвайната релса :bravo:
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Ludetina

Мнение от Ludetina »

free_styler212 написа:Цитат(free_styler212 @ Jun 19 2008, 19:05) Премазал си го като левче на трамвайната релса :bravo:
Така ли правите в Сф? Тук, по релсите на влаковете слагали пирони :a013:
Нике, Никееееее :P
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

RoYaL написа:QUOTE(RoYaL @ Jun 19 2008, 18:35) Противно на разбиранията ми, си онлайн по 15 часа, в 14 от които на сейв, и обратното - офлайн докато не си на сейв. Не знам точно какво се опитваш да ми обясниш.

Бухахахах тоз коментар направо ме разсмя до краен предел хъхъх :lol:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

Хммм , да не би да е дашъл краят на света та АНГЕЛА мишката е пуснал битка ...
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

1во. Ангела не е пускал битка.
2ро. Ангела, съм сигурен, че прави поне 2х повече битки от теб. Но има нещо, което се нарича сесия и ... Макар, че и в сесията мой те опука.
3то. АНГЕЛА НЕ Е МИШКА. ТОЙ Е КАСА
4то. Мистерия, не ми се карай, че им се карам ... понякога се налага :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Pixoo
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед сеп 02, 2007 8:29 am
Контакти:

Мнение от Pixoo »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 20 2008, 09:12) 1во. Ангела не е пускал битка.
2ро. Ангела, съм сигурен, че прави поне 2х повече битки от теб. Но има нещо, което се нарича сесия и ... Макар, че и в сесията мой те опука.
3то. АНГЕЛА НЕ Е МИШКА. ТОЙ Е КАСА
4то. Мистерия, не ми се карай, че им се карам ... понякога се налага :)
VaN__ По т.1 Ангела не прави повече битки от мен дори когато не играя ... По т.2 Ангела неможе да ме опука , когато му предложих битка той каза , че е базливец и се подигра с ироничните му коментари пак , което говори или за страх или за ***** , пък и да искам вече ми едалеч далеч от обхвата и незнам дали до края на рунда ще ме стигне , говоря ако не играя
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Бе ти и да играеш, пак не можеш да играеш като него. Може да те бие и ако иска ще го направи. Нормално е да ти откаже, ако имаш флот да го биеш за 7-8 рунда. Сещам се, когато му предложиха битка той като бе на 10к, а нападателя на 20к. Тогава аз като предложих битка на нападателя, защо така тънко се изниза ? Макар, че имахме само 4к разлика ? Защото ще яде бой до припадак. Говорел ми "ако не играел". Че аз ако не играя, дали някой ще може да ме бие, а ? Може и да успее, след 20 дни ... ако няма такива като него, които да ми звънят, да ми кажат, че съм генералско И. Като си толкова голям мъж, слагаш колонията до него и да те видим. Ама от далеч всеки знае да говори. Или пък не ти стиска, защото ***** ? Има едно клише в булфлийт и ще го използвам, белким такива отворковци като теб, вземат да си помислят, защо тоя Паднал все не прави битки, а като започне да играе, все се намества в топ10 по бойни точки, а именно - " Не е важно колко флот имаш, а как го използваш". Нека ти го преведа - ти си имай ако щеш 3к бойни, на него му трябват 300 кръста и не стига, че ще бие кат' шкембе 'у ду'ар, ами и само от теб ще направи достатъчно флот да ти го нахули /на планетата и за флота става дума/, а ти да бягаш !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Абе анимационния герои. Отново казвам - кажи си ника. Мен всеки ме знае с ника ми, ама ти дето се криеш ми говориш за мишки. Чакам на лично тук, или в играта. Ама се съмнявам. Цензура. Колкото до битките - моля те, ама много те моля, не ме разсмиваи. Много има да папкаш преди да стигнеш само броя на битките, които съм направил в тая игра. Много лаеш, но то куче, което много лае, не хапе...

Та, чакам ти ника, след като спра мода, които смятам да пусна днес, ако си се престрашил да дадеш ник (на 3тия си поред акаунт този рунд), може и да ти отделя малко време.

П. П. Цензура

EvilForce: 10 дена почети да се успокоиш.Ако не успееш да се успокоиш купи си нещо успокоително от аптеката.Много нерви много агресия бе...
Последна промяна от Fallen_angel на пет юни 20, 2008 8:15 am, променено общо 1 път.
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Archive Tribune Вселена Speed”