Евро 2008
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Немците преливат толкова плавно от атака към нападение, че към края успяват да достигнат чак до вратарското поле на противника. Няма какво да се лъжем, хората си разчитат на статични положени и игра рамо в рамо, недай си боже някой да удари петичка ще го извадят щот бил еврейн. Абе немци ли играят не ми говори, за т'ва никой не им купува и първенството, няма кой да го гледа в чужбина, вместо немското първенство дупките в ефира пълнят по интересни споротве, като шах например 
Последна промяна от JackDaniels на чет юни 19, 2008 8:48 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Те хърватите ще ги накажат пак,спокойно..
,но ако минат турците дето имат 2-ма 4овека над 1,60..тогава ще са на финал.Все още има надежда някой отбор,който заслужава да вземе титлата.Няма да се разсърдя който и да е, само да не са швабите или жабите.
п.с Абе вие кой ма4 сте гледали??? Къде ги видяхте тези атаки на немците-2 фала и 1 контра...друг е въпроса ,че имаше и 100% фаул на Балак,ама няма кой да го види.Португалците пък бяха трагични направо с тази защита, така че резултата е закономерен,но пийте по-малко ,че ви се привиждат атаки които просто не са съществували.
п.с Абе вие кой ма4 сте гледали??? Къде ги видяхте тези атаки на немците-2 фала и 1 контра...друг е въпроса ,че имаше и 100% фаул на Балак,ама няма кой да го види.Португалците пък бяха трагични направо с тази защита, така че резултата е закономерен,но пийте по-малко ,че ви се привиждат атаки които просто не са съществували.
Последна промяна от seazar на чет юни 19, 2008 9:06 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html]http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
[url=http://vbox7.com/play:ecba408e]http://vbox7.com/play:ecba408e[/url]
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Някой да не се върже, шегувам се, а и пия сам тая вечер, че след малко трябва да сядам да уча и не отидох с колегите на кръчма, а като пия ми става много весело и т.н.. Поздравления за немците и тяхните фенове и успех. Аз ще викам за холандците докрая 
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Мачът беше прелестен. Бирата също.
Всъщност, нататък само такива се очертават... с нетърпение чакам Холандия - Русия и макар да съм за оранжевите, ей, руснаците много хубаво играят бе! (а и как набиха кирливите шведи
) Много ме кефят. А като заговорих за хубава игра, така пък ме е яд за чехите... заслужаваха нещо повече
. Кат' да е. Немските и италианските машини (абе донякъде и френските, но за тях вече е без значение) откъснат ли се от групите... да не си срещу тях.
Честно-казано най-щеше да ме изпълни да гледам как холандците дупчат на решето португалската врата, заради един минал мач (дали пък не беше именно на предното европейско... не помня) между двата отбора, където вторите се напрайха на чисти п***и и след като докопаха 1 гол преднина се лигавеха по терена и плюха на името на хубавата игра само и само да спечелят. Аре ве, бебета, нека видят кой е шефа сега! Миналата година некви си Гърци им пръснаха манерката (абе те си бяха едно голямо недоразумение и случайност, ама нищо), айде сега и швабите... а дано така на всеки 4 години! Цървули селски... (sun), ама добре си играят, по ягодите
Всъщност, нататък само такива се очертават... с нетърпение чакам Холандия - Русия и макар да съм за оранжевите, ей, руснаците много хубаво играят бе! (а и как набиха кирливите шведи
Честно-казано най-щеше да ме изпълни да гледам как холандците дупчат на решето португалската врата, заради един минал мач (дали пък не беше именно на предното европейско... не помня) между двата отбора, където вторите се напрайха на чисти п***и и след като докопаха 1 гол преднина се лигавеха по терена и плюха на името на хубавата игра само и само да спечелят. Аре ве, бебета, нека видят кой е шефа сега! Миналата година некви си Гърци им пръснаха манерката (абе те си бяха едно голямо недоразумение и случайност, ама нищо), айде сега и швабите... а дано така на всеки 4 години! Цървули селски... (sun), ама добре си играят, по ягодите
Последна промяна от LoaD на чет юни 19, 2008 9:58 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
Да сравняваш Гърция с Германия е все едно да сравняваш Трабант с BMW...LoaD написа:Цитат(LoaD @ Jun 19 2008, 23:52) Миналата година некви си Гърци им пръснаха манерката (абе те си бяха едно голямо недоразумение и случайност, ама нищо), айде сега и швабите... а дано така на всеки 4 години! Цървули селски... (sun), ама добре си играят, по ягодите![]()
Последна промяна от GeNeRaLiSiMuS на чет юни 19, 2008 10:01 pm, променено общо 1 път.
[url=http://nemexia.bg][/url]
Че кой ги сравнява бре? Това, че имат една обща черта (отстраняват португалци по европейски) е факт, а не сравнение. Ама иначе си прав, ако някой е решил да ги сравнява...
Последна промяна от LoaD на чет юни 19, 2008 10:23 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Трениора съсипва хубавия отбор които има Португалия,нека Моуринио поеме тимъ пък ще си говорим на световното.За жалост тои не се интересува от национален тим за сега!!!Симао е пълна излагация,но понеже е от Бенфика и както всички знаят Португалия е скрито комунистическа държава макар и да показват обратното няма да го махнат тоз тъпак,Рикардо се излага с излизането си и допуска грешки,затова допусна и третия гол,направо съм разочарован от него а е можеби най великия вратар,убеден съм вече че на всеки вратар му идва момент на пълно безкъсметие,може да се каже и,че не е концентриран в дадени моменти.Аз самия съм добър вратар или поне бях някога,но така и не успях да пробия.И наи лошото е,че Бенфика има пари и се мрази с Порто и повярваите ми те контролират и трениора а в порто има доста класни играчи които требваше да са на терена,абе казано на кратко футбол като португалския няма на целата планета,некои ше кажат английския,да но е изпълнен с чужденци докато тук не!!!
Португалците загубиха от себе си!!!Тъпите мненияна някои хора за мача с холандия на миналото първенство ме доста разсмяха,защопто холандците изпускат ли мача настава касапница и се започва с ритници и тем подобни деиности,абе буквално спрепачи!!!!Ше стъпи Моуринио,ще влезе в положението на тима и ще оправи сички лаина един ден,признат трениор от мене и не се поддава на команди от тъпи комунисти в зоната на мустаците а именно лисабонския краи.Порто е чистата част от ПТ реално погледнато единствените истински португалци,другите са или цигани или мешани мустакати тъпири!!!
Португалците загубиха от себе си!!!Тъпите мненияна някои хора за мача с холандия на миналото първенство ме доста разсмяха,защопто холандците изпускат ли мача настава касапница и се започва с ритници и тем подобни деиности,абе буквално спрепачи!!!!Ше стъпи Моуринио,ще влезе в положението на тима и ще оправи сички лаина един ден,признат трениор от мене и не се поддава на команди от тъпи комунисти в зоната на мустаците а именно лисабонския краи.Порто е чистата част от ПТ реално погледнато единствените истински португалци,другите са или цигани или мешани мустакати тъпири!!!
като захапем -не пускаме
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif
Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif
И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif
Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif