Подценен защитник

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
bobon4e
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт юли 10, 2007 9:10 pm
Контакти:

Мнение от bobon4e »

Mu_Mu:
Историята е следната:Преди 3-4 дена нападателя имаше по-голяма флота от моята...Следователно аз реших за тези дни да понаправя флота с която да мога да го ударя независимо от развоя на събитията(равенство).Този ден посабрал вече флота аз го спайнах с мисълта да намеря нещо позабравено...и така и стана. След известно време защитника влезе и както се очакваше той започна да ме спайва,но поради много по-малкия му спай той си начупи сондите.Разярен или явно ядосан от това което беше станало с малката му забравена флота той литна незнаейки какво имам на планетата и след определено време последва: това...

От рециклажа аз успях да зема:

1416128 метал
583872 кристали
0 газ

На тези координати останаха:
0 метал
832256 кристали
708064 газ.

На 2рия курс видях че той с неговите рецки е оспял да вземе кристала...И след това последва контра удар с мойте кръсти с мисълта да му засека рецките и да го оставя на сухо :) и ест битката се получи.
Аз си прибрах останалата газ:
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

0 метал
0 кристали
700320 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.

Както и реца от рециклаторите му:
Рециклаторите ни успешно достигнаха целта си и успяха да натоварят:

90160 метал
90160 кристали
45080 газ

0 метал
0 кристали
0 газ.

Другата му флота ще я чакам с удоволствие ако не я е изнесъл вече към главната си в 4та галактика :)
:a055:

П.с: само ако може някой модератор или админ да смени в заглавието на темата вместо: "Mu_Mu versus mitaka7777" да пише "mitaka7777 versus Mu_Mu"
Последна промяна от bobon4e на съб юни 14, 2008 1:21 pm, променено общо 1 път.
[url=http://greek-radio.hit.bg/][/url]
[color=pink]Друго[/color][color=green] си[/color][color=pink] е[/color][color=green] сезона [/color][color=pink]на[/color][color=green] Дините[/color][color=pink]!!![/color]
[url=http://greek-radio.hit.bg/]Само гръцки хитове и поп-фолк парчета! - НОН СТОП[/url]
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

O_o що за глупост да литне на сляпо, и то докато защитника е онлайн... е такова чудо нема :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Jun 14 2008, 15:20) O_o що за глупост да литне на сляпо, и то докато защитника е онлайн... е такова чудо нема :)
Е то си личи, че е литнал от чист яд и злоба, колкото да има строшени кораби. Виж, че Mu_Mu дори да е нямал още 30 кръста на планетата си, пак е имал повече от mitaka след първата битка. А засичането на рецките бас държа, че е било случайност (в смисъл, не ги е засякъл на 10 секунди или нещо подобно). Онзи е бил несериозен и несъбразителен, зарязал е 40 кръстака - Mu_Mu му го е смачкал, изкарал го е извън релси и тоя явно е превъртял, знам ли... :) Обаче цялата тая трилогия е била страшна работа... първо част от флота, после сам си е набил флота, накрая и рецките... остава да му начупи и останалата част и оня може да се трие най-спокойно вече :lol: . Сякаш го е сгазил с валяк, а после е върнал на задна за още веднъж... ;D
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

абе му_му абе man и си луд бе 1во че си верваш че можеш да ме удариш......и 2ро ми незнам явно сам супер неверник ама ще се съгласа с рояла.....как 6а литне на сляпо ....лоаде то като ти бутнат нещо и ти се нервираш....ама нелетииш по некои дето е online на сляпо че и като дигнеш рециклажа да оставиш сичко та то да си се прибее при ударения от теб,,.,,,дадада мани мани ....бъхти сапунената истоя :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[url=http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm]http://bisser.hit.bg/homepage/snimka.htm[/url]

Fallen_angel Warned on Apr 17 2009, 02:49
Added to warn level Простотия, поредно заяждане
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Added to warn level Простотия на кило
Fallen_angel Warned on Apr 1 2009, 02:17
Removed from warn level Промяна на наказанието
Потребителски аватар
zEx
Редник (Private)
Регистриран: пон май 26, 2008 6:14 pm
Контакти:

Мнение от zEx »