:):):)

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Fallen_angel
Майор (Major)
Регистриран: пон апр 03, 2006 5:49 am
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Обичаме те Румпи, гоу, гоу, гоу :74:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jun 19 2008, 21:32) Обичаме те Румпи, гоу, гоу, гоу :74:
Ангеле, за теб.... "за палците" :c022:

Румпи - успех !!!
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Потребителски аватар
duinox
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
Контакти:

Мнение от duinox »

роджи не знаих,че си падаш по малки деца ще трябва като играем срещу вас в лигата да гледам да съм винаги с лице към теб че.....
Победата Ще Бъде Наша
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

Успех, младеж. Иии късмет да ти се падне нещо, дето си го знаеш, а не като мен да ровиш из амнайсе бланкнота от цяла година, докато се мъчиш за сглобиш 18 скапани теми за след по-малко от 9 часа!

вЪ ивъ у спамерите, докато си постна мнението, колко народ писал
Последна промяна от ????? ?????? на чет юни 19, 2008 7:42 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

Коруин, мислил ли си да смениш Къци Вапцаров?Хумора ти е на едно ниво с неговия :) Както и англииския де :)

@duinox, Румпи е специален :) :c022:
[quote="Mr. xstasy"]Цитат(Mr. xstasy @ Nov 13 2008, 11:47) Тцъ-тцъ! Възмутен съм направо! Тези дини работят само като ги кара друг, маааа му!
Преди 2 рунда правех по 4 атаки на ден с 10 бр. седмици наред срещу Краб и нищо! ама пълно нищо! убих една муха на планетата му и то защото се задави от смях!
Ако и този рунд не искат да проработят, ще пиша оплакване до Кака с копие до арменският поп![/quote]

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[quote="charovna"]Цитат(charovna @ Sep 11 2009, 02:27) Ангеле, забатачена е баба ти!![/quote]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
CORWIN
Майор (Major)
Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
Контакти:

Мнение от CORWIN »

Fallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jun 19 2008, 21:39) Коруин, мислил ли си да смениш Къци Вапцаров?Хумора ти е на едно ниво с неговия :) Както и англииския де :)

@duinox, Румпи е специален :) :c022:
за ингилизкия ми дума да не каеш..... малко хора го отбират.... даже все още ги търся кои са :)
Последна промяна от CORWIN на чет юни 19, 2008 7:43 pm, променено общо 1 път.
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.

[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]

[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.

Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
kiretobbbbb

Мнение от kiretobbbbb »

Давай глумпи ... оп румпи де :D стискаме ти палци на тотото ... лесно ви е на вас с тия тестчета... да ви бяха дали темички да видите вие (тоя емотикон дет се шамареха 2ма)
Fallen_angel
Майор (Major)
Контакти:

Мнение от Fallen_angel »

CORWIN написа:Цитат(CORWIN @ Jun 19 2008, 21:41) за ингилизкия ми дума да не каеш..... малко хора го отбират.... даже все още ги търся кои са :)
Грешиш - отбират го почти 200 милиона души - пакистанци и афганистанци...

[color=#0000FF][b]
OWNED!!![/b][/color]

[b]не-играещ[/b]
Потребителски аватар
maks
Сержант (Sergeant)
Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
Контакти:

Мнение от maks »

ааа леден и ти ли и аз утре имам 18 билета и от тях ша теглим бах напраих си 5 само подредени другите са пръснати тетрадки и у4ебника 4ак мъкна :) кире за теб специално ще има май пак :galletos:
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
Потребителски аватар
????? ??????
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет юни 02, 2006 1:51 pm
Контакти:

Мнение от ????? ?????? »

И аз... и проблемът ми е, че цяла година се правих на хитър и писах всичко на едно място... и сега резултата:
типове хранене при микроорганизмите (микробиология) ми е последвано от крива на Лафер (окономика) и алкохолна ферментация (биотехнология).

Учебник??? това йдеде ли се пийе ли се?

На нас ни подшушнаха една тема от конспекта... а аз се моля горещо Богу да е една друга... дето я знам и на сън...
Последна промяна от ????? ?????? на чет юни 19, 2008 7:52 pm, променено общо 1 път.
[color=white] На коляно пред народни свети жертви! [/color]
[color=green]На нож за защита на Родината! [/color]
[color=red]Мечове – вън: За Майка България! [/color]
Отговори

Върни се в “Off Topic”