Fallen_angel написа:QUOTE(Fallen_angel @ Jun 19 2008, 20:42) Тои я е изложил отдавна... И ти ли си в СМГ бре ДедМене ?
Винаги има последен шанс да оправи нещата човек
Иначе и аз си промивам мозъка в твоето бившо даскало
Водката не става ... Дай нещо уиски или някакво вино !E_DEVIL написа:QUOTE(E_DEVIL @ Jun 19 2008, 20:40) Ако не с водките под масата![]()
малиии как можеш да го обидиш така .....пиле викай на некое детенце ....а на прасето да кажеш пиле това си е обида.....charovna написа:QUOTE(charovna @ Jun 19 2008, 20:05) Ангеле, сладурче, голям дразнител си, пиле. Ако съм на мястото на майка ти ще те пляскам на лягане и на ставане!
ЕЕеее ти па са ... Ти пиле-прасе виждал ли си ?Pipo написа:QUOTE(Pipo @ Jun 19 2008, 20:46) малиии как можеш да го обидиш така .....пиле викай на некое детенце ....а на прасето да кажеш пиле това си е обида.....
Мое ляво или твое дясно?!Pipo написа:Цитат(Pipo @ Jun 19 2008, 20:46) малиии как можеш да го обидиш така .....пиле викай на некое детенце ....а на прасето да кажеш пиле това си е обида.....
Pipo написа:Цитат(Pipo @ Jun 19 2008, 20:46) малиии как можеш да го обидиш така .....пиле викай на некое детенце ....а на прасето да кажеш пиле това си е обида.....
бухахахахахахахахахаха, какъв виц каза зайчетоFallen_angel написа:Цитат(Fallen_angel @ Jun 19 2008, 20:50)![]()
ПипУне (кратуне дава рима, та даже има и смисъл - кратуните са кухи като главата ти), ти с тоя лаф ще си умреш, да знаеш. И да знаеш - аз мога да променя това, което съм, но ти ще останеш малоумен доживот![]()