Conductor vs John_Cena
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Мне точно...не ме е яд... Къде отива играта, ако 5 човека си имат по 10 човека, които ги наливат "легално" ? Никой друг няма да има шанс да се опре на тези 5...и в този ред на мисли - няколко секунди за някой рециклаж се оказват доста важни, а едно ЛС променя доста неща, нали така...
п.п. Едно налято ацц да ми прати сега 80 дини и да ме затрие...мислиш ли, че ще ме е яд, или че това ще е негова победа, или нещо от тоя сорт. И поздравления бих отказал. Виж някой мишок като мен да ме тресне - евалла...
Надявам се си ме разбрал и не намирам за уместно да защитаваш този начин на игра...това са фактите и си играем с тях...
Малко ми прилича на обществените поръчки тая работа...обявявам обществена поръчка за внедряване на операционна система "Майкропрост" във всички органи на държавната власт (примерно)...е фирмата производител ако участва кой ще спечели? Ам?
п.п. Едно налято ацц да ми прати сега 80 дини и да ме затрие...мислиш ли, че ще ме е яд, или че това ще е негова победа, или нещо от тоя сорт. И поздравления бих отказал. Виж някой мишок като мен да ме тресне - евалла...
Надявам се си ме разбрал и не намирам за уместно да защитаваш този начин на игра...това са фактите и си играем с тях...
Малко ми прилича на обществените поръчки тая работа...обявявам обществена поръчка за внедряване на операционна система "Майкропрост" във всички органи на държавната власт (примерно)...е фирмата производител ако участва кой ще спечели? Ам?
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
... самоцензурирам се сам, не си заслужава да си хабя думите за хора които не заслужават ...
Последна промяна от JackDaniels на чет юни 19, 2008 11:44 am, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
Благодарим, за което...не си и ти човека, който да определя, кой какво е заслужил. Нали така?
п.п. : и "самоцензурирам се" изключва от употреба "сам"... понеже искаш да си идеален, както съм забелязал...
Можеш да се поупражниш в остроумие сега! Поне аз много се радвам на постовете ти, а предполагам и се възбуждаш от мисълта, че си нещо повече от другите
п.п. : и "самоцензурирам се" изключва от употреба "сам"... понеже искаш да си идеален, както съм забелязал...
Можеш да се поупражниш в остроумие сега! Поне аз много се радвам на постовете ти, а предполагам и се възбуждаш от мисълта, че си нещо повече от другите
- JackDaniels
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон ное 27, 2006 9:55 am
- Контакти:
Machoni написа:Цитат(Machoni @ Jun 19 2008, 10:54) Благодарим, за което...не си и ти човека, който да определя, кой какво е заслужил. Нали така?
Можеш да се поупражниш в остроумие сега! Поне аз много се радвам на постовете ти, а предполагам и се възбуждаш от мисълта, че си нещо повече от другите![]()
Няма нищо да пиша, мързи ме да мисля, изразходих енергията си във вдигане на желязо в някаква зала. Иначе благодаря ти за многото комплименти, и се радвам, че съм такъв голям фактор в живота ти за да си ме следил и за да знаеш толкова много за мен, аз пък нищо не зная за теб, извинявай. Чисто информативно, за да не се мъчиш, има достатъчно жени в живота ми, нямам време за повече, затова престани да ме сваляш, едно, че няма място (въпреки огромното ми сърце) за повече и второ не си нужния пол
+Не пиши повече бе "човече", изморен съм, искам да почина, след няколко часа да си взема бирата и да релаксирам, остави ме намира, не си мой тип и най-вече необходим пол
Последна промяна от JackDaniels на чет юни 19, 2008 12:02 pm, променено общо 1 път.
"A cynic is a man who knows the price of everything, and the value of nothing."
"следил", "сваляш" ....не всичко се върти около теб за нещастие...нямам намерение да се заяждам с форумен ник. Ако беше наблегал на думите ми в постовете по - горе, щеше да проумееш някои работи. Като например , че те не бяха насочени срещу теб конкретно, а срещу такива изродявания на правилата.
Вземи наблегни на железата...там мисъл не трябва! Айде със здраве от мен.
Вземи наблегни на железата...там мисъл не трябва! Айде със здраве от мен.