Имаш грешна информация синкоmunata2 написа:QUOTE(munata2 @ Jun 18 2008, 16:25) недей да мислиш, че на всички им харесва това , което на теб ти харесва..като ти харесва сядай и гледай да не те забелязват много. така се издаваш, по-добре си пусни обява в 24 часа![]()
![]()
Cabron
Аз съм на 5munata2 написа:QUOTE(munata2 @ Jun 18 2008, 17:21) извинявай татко,, аз съм на 43, 4удя се на колко ли си ти,за да си ми татко.
Последна промяна от Le6oqt1 на ср юни 18, 2008 3:53 pm, променено общо 1 път.
Ludetina написа:QUOTE(Ludetina @ Jun 18 2008, 12:59) То да е само къпането - лесна работа, ама не ....![]()
ъм ... тоя рец ще го провери ли някой как така е изчезнал толкова бързо?![]()
Карбанкал- Битката проверена - има наказан по случая.
Успех и приятна игра.
I make 26 min whit reciclatori and i lose all gas and 3mil cristal
- CORWIN
- Майор (Major)
- Регистриран: нед яну 29, 2006 12:12 pm
- Контакти:
Misterya:
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Другият предел,[b][u] са хората, на които им се иска, ама немогат... Защото са заети с ежедневието си и като не им е сгода нещо, си мрънкат[/u] [/b](като мене ) и синеят.
[color=#C0C0C0]от една дама.... [11:28:28] ..... says: ... аз съм само твоя (blush)[/color]
[color=#808080]Главният проблем — ЕДИН от главните проблеми, защото те са няколко — един от многото главни проблеми, свързани с ръководенето на хора, е този, кого да натовариш да върши тази работа; или по-точно, кой ще успее да накара хората да му позволят да върши това с тях.
Да обобщим: добре известен е фактът, че онези хора, които ЖЕЛАЯТ да управляват хората, са по правило тъкмо тези, които най-малко са способни да вършат това. Да обобщим обобщението: всеки, който е способен да направи така, че да бъде избран за президент, в никакъв случай не бива да му се позволява да изпълнява тази длъжност.
Дъглас Адамс, "Ресторант "На края на Вселената"[/color]
Necesna,i want to see you when you want to reciclate 25 mil of resource,I make 3 ways to take 16 mil is not my problem if someone take somethigh,i make 52 min one way,in 3*52 min someone can see now?vorTeX написа:QUOTE(vorTeX @ Jun 18 2008, 14:25) Кого са наказали ,ако не е таина ?![]()
Браво добра битка и браво на АДМИНИСТРАЦИЯТА за стрипното следене за нечесна игра !![]()
Учудващо, ама някои разбират БГ... Е, като цъках в РФ-то, bula2k си ми пишеше на БГ (развален Български естествено, латиница, кофти ударения ама... разбира се)vorTeX написа:Цитат(vorTeX @ Jun 18 2008, 20:06) Този как разбира кое се отнася за него ? Някои ли му превежда или се прави на цапнат (имало е такива случеи) ?![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.