Да си създадем сървар за CS 1.6

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед яну 28, 2007 3:40 pm
Контакти:

Мнение от varkulak »

Аре народе да си напраиме 2 отбора и да се цепкаме здравата,аз ше цъкам с рояла да мъ фръгам флашки и тем пяодобни ххъ :lol:

Арете сериозно подобрилмсъм се роялчо онзи ден папа банана на бат върки калашника :a013:
като захапем -не пускаме

Миси си върви по шадравана, а па фръцка ли дюкяна!
Върки лига позаточи a068.gif че даже и и скочи!
Поразпипа я от сам, я от там и взе,че се наду кЪт шпек салам a068.gif
Няма ляво няма дясно Миси го заразцелува бясно a070.gif a068.gif

Минаха се месеци, година a068.gif Миси се снабди със малка Въркулина a068.gif
Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

И годините отминаха,семеиство булфлийтъри все тук деградираха a068.gif

Върки и Миси-булфлийтърска любов, че и доживот a065.gif a068.gif
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Хора уроде :lol: след 30 минути пуска сървара малкия приготвяите се!!! за флашкиииии :lol:

Предупреждаваме,че хакчетата ще бъдат изгонени,не си въобразяваите че ще ви държим!!!
Последна промяна от varkulak на ср юни 18, 2008 9:40 am, променено общо 1 път.
като захапем -не пускаме

Стигна пубертет, че и даже влезе в булфлийт топ пакет, пишеше на кирилица тя грамотно не кЪт татко си Въркото dizzy.gif

Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

212.45.74.10:27015 влизаите
като захапем -не пускаме

Blagovest93
Редник (Private)
Регистриран: ср юни 18, 2008 12:06 pm
Контакти:

Мнение от Blagovest93 »

93.123.25.186 On-Line ако искате ще го преименувам на Bulfleet Server.. Сега го правих ... машината ми е луда 2 ГБ РАМ 1 ТБ (1000ГБ) Хард... 4.2 ГХз.. и тк ако някои иска права само да пише..!
kiretobb

Мнение от kiretobb »

само да не ви накажат с баща ти за ситинг (вещицата която лети) сори ама нещо не ми излизат емотиконите ;(
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

kiretobb написа:QUOTE(kiretobb @ Jun 18 2008, 14:37) само да не ви накажат с баща ти за ситинг :girl_witch: сори ама нещо не ми излизат емотиконите ;(
Ти май леко обърка темата ...
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Blagovest написа:Цитат(Blagovest @ Jun 18 2008, 14:09) 93.123.25.186 On-Line ако искате ще го преименувам на Bulfleet Server.. Сега го правих ... машината ми е луда 2 ГБ РАМ 1 ТБ (1000ГБ) Хард... 4.2 ГХз.. и тк ако някои иска права само да пише..!
Аз се кандидатирам да имам права за kick ; slap и slay (идеални ако някой се прави на хакер или кампва...) ;) Мисля, че ще се справя с тия. Като ще даваш права, подбери си хубаво хората, щото не искам някой да ме кикне и да ми развали статса само щот съм го заклал предната врътка... или нещо такова ;) .

И си кажи и порта, не само IP-то и характеристиките на сървъра... макар че вероятно ти е 27015 де ;)
Последна промяна от LoaD на ср юни 18, 2008 9:15 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

LoaD написа:QUOTE(LoaD @ Jun 18 2008, 23:09) Аз се кандидатирам да имам права за kick ; slap и slay (идеални ако някой се прави на хакер или кампва...) ;) Мисля, че ще се справя с тия. Като ще даваш права, подбери си хубаво хората, щото не искам някой да ме кикне и да ми развали статса само щот съм го заклал предната врътка... или нещо такова ;) .

И си кажи и порта, не само IP-то и характеристиките на сървъра... макар че вероятно ти е 27015 де ;)
Лоаде мого несериозен човек си,един път не влезна да се постреляме,само плямпаш!!!
като захапем -не пускаме

LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

Ми гледай какви планове умни само правиш бре човек. Веднъж не си написал "айде тая вечер" или нещо от сорта. Дай някакъв график, план, какво то и да е. Набележи дата, час. Нормалните хора така правят, ние така правим, ако си следял предните теми за cs 1.6. К'во влизаш и пишеш "айде на сървъра", та половината, дето искаме да играем като го видим след час и половина, вие отдавна сте офейкали вече... а черешката на сладоледа е някой като напише така изненадващо "айде на сървъра!" след 10 минути "що никой няма?" и излезе... после вика "ама вас що ви нямаше aaa само говорите"... ти ако искаш след като се наиграете ела кажи, че е имало сървър и ми дръж па и сметка що не съм участвал :) . Аз скайпа не си гледам толкоз често, колкот сега форума искаш да следя...

онлайн bulfleet сървъри - дрън-дрън - колкото пъти опитам да вляза - сървъра е спрян... че то на самия Булф по-рядко спира :P . Поне работното време няма ли да го изкара някой наяве? ;)
Последна промяна от LoaD на чет юни 19, 2008 10:22 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
varkulak
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от varkulak »

Аиде Лоаде влизаите сички

ето ипито 212.45.74.10:27015 кода е bulfleet

ако и тоа път не влезнете Малкия нема да го пуска вече,мола ви са влизаите ше метаме яко бомбиииииии :c022:
като захапем -не пускаме

Отговори

Върни се в “Off Topic”