кой колко изкара?

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Казах аз,казааааааах,че чуждите езици са най-подходящата втора матура,ама кой да ме чуе...
досега знам оценките на 7-8 човека ...
еми под 5,80 нЕма :c022:
който може-прави изводи,който не-продължава да си бърка в носа в търсене на полезните изкопаеми и други богатства :a013:
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Лоад, бива ли бре ? Толкова ли ти се разхлопа сърцето, че спря мода и светна червеничко :) Обаждай се по-рано бре :)
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 17 2008, 12:41) Лоад, бива ли бре ? Толкова ли ти се разхлопа сърцето, че спря мода и светна червеничко :) Обаждай се по-рано бре :)
Да ве... некъв тъпир (ама верно много.. зле ;) ) някъде в моята галактика покрай х:34 му беше координата (май Ro2 беше никът), ако съм запомнил правилно, ме нападна онлайн и с СМСи (просто брилянтен начин за атака с 10 кръста и 5 меги :X) и на втората му атака (с 10-20 кръста беше, забрайх), тъй като на първата получих 100 обаждания от цялата рода (без баща ми разбира се...) колко имам на матурата...., та за втората смъкнах от борсата 40-40 и нещо кръста и набих мода. Сигурно се е забил, поискай доклад да ти даде, белким го видя и аз, че не ми се дават 100 кредита, а и не знам кога ще влезна пак :>
Последна промяна от LoaD на вт юни 17, 2008 11:57 am, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
Потребителски аватар
VaN__
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
Контакти:

Мнение от VaN__ »

Ро2 ... Тоя е 'убавец :) Излетял е или от х:23, или от х:44 :) Ама няма да ми даде доклад, че постоянно го шпионирам ... може да си помисли, че търся нещо :)
Последна промяна от VaN__ на вт юни 17, 2008 12:26 pm, променено общо 1 път.
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]

[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Потребителски аватар
rumpolino
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб юли 07, 2007 11:34 am
Контакти:

Мнение от rumpolino »

Пффф Зубърииииии

Незнам ама ройала кат му дойде време да държи матурите специално по мат ако нема 6.00 ще падна...Тоя човек ме учудва,изключитлено пъргъв ум,за 7 секунди успя да изчисли след колко секунди му става готово и-то,а оставаха 17 дни и 16 часа...Изключително пъргъв ум в пресмятането на и-тата...Ако направят изпит по бъгване той и него ще бъгне,ро за мене трябва да стане президент...Къде отидоха плакатите?Кога са изборите :lol: :lol:

Пфф а да имам и аз над 5:50 на изпитите след 3 и 9 дена :)
gajet_killer

Мнение от gajet_killer »

Rumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jun 17 2008, 15:21) Пффф Зубърииииии

Незнам ама ройала кат му дойде време да държи матурите специално по мат ако нема 6.00 ще падна...Тоя човек ме учудва,изключитлено пъргъв ум,за 7 секунди успя да изчисли след колко секунди му става готово и-то,а оставаха 17 дни и 16 часа...Изключително пъргъв ум в пресмятането на и-тата...Ако направят изпит по бъгване той и него ще бъгне,ро за мене трябва да стане президент...Къде отидоха плакатите?Кога са изборите :lol: :lol:
Пфф а да имам и аз над 5:50 на изпитите след 3 и 9 дена :)
Не са зубъри бе, не разбра ли - те НЕ учат (чети внимателно :) ). Чиста проба интелект е това, гаранция!!! Браво, ама да не избягате от България, ей! :) Че на клетата ни рОдина сте и необходими :bravo:
Последна промяна от gajet_killer на вт юни 17, 2008 1:44 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
free_styler212
Сержант (Sergeant)
Регистриран: пет апр 21, 2006 11:35 am
Контакти:

Мнение от free_styler212 »

gajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ Jun 17 2008, 15:41) Не са зубъри бе, не разбра ли - те НЕ учат (чети внимателно :) ). Чиста проба интелект е това, гаранция!!! Браво, ама да не избягате от България, ей! :) Че на клетата ни рОдина сте и необходими :bravo:
Бе не учат те ... Не е като да не са прочели и записали нищо никога ... Не се успокоявай с тази мисъл :c022: ! И аз така като тебе си викам еейй ... догодина дано пак е така - ама 1-во ще е по-трудно, второ това, че са учили седмица преди матурите не озн., че не са учили изобщо ... нали бре :P :74:
Последна промяна от free_styler212 на вт юни 17, 2008 1:55 pm, променено общо 1 път.
[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[b][color=#000080]"WARS COME AND GO ... BUT MY SOLDIERS STAY ETERNAL"[/color][/b]

[color=#00BFFF]Хера - Царица на боговете, богиня на брака, съотвествие - Юнона[/color]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=1175814][/url]

[url=http://snoop-oggy-dogg.mybrute.com]Само за професионалисти - станете и вие от тук! Изберете си човече и бой :)[/url]

[url=http://bulfleet.com/?recruit=3119611][/url]

Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

gajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ Jun 17 2008, 15:41) Не са зубъри бе, не разбра ли - те НЕ учат (чети внимателно :) ). Чиста проба интелект е това, гаранция!!! Браво, ама да не избягате от България, ей! :) Че на клетата ни рОдина сте и необходими :bravo:
Пффф... Ако е чиста проба интелект ще избягат при първа възможност! Да е жива и здрава родината, ама достатъчно съм работил вече за тоя дето клати гората, а излезеш ли от БГ през западната граница бързо установяваш, че след 2000 км заплащането на идентичен труд е х3, а ако пресечеш и океанчето става х5, х7, х10 (зависи къде точно ще попаднеш и колко точно си разбираш от работата).

Само за пример ще ви кажа, че общ работник в строителството в компания, член на профсъюза, започва от 17 долара на час (119 на ден, 7 часа се работи). Всичките сте с хубави оценки по математика, вярвам, че и сами можете да сметнете разликата
[b]I come in peace, but you'll leave in pieces[/b]

Пиша на латиница като съм от телефона, като съм си вкъщи ще си го едитвам
DoomGard
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт дек 04, 2007 11:03 am
Контакти:

Мнение от DoomGard »

Сестра ми има :
Български език и Литература-Отличен 5.53
Английски език-Среден 3.31
LoaD
Генерал (General)
Регистриран: пет яну 21, 2005 10:42 pm
Контакти:

Мнение от LoaD »

VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 17 2008, 14:25) Ро2 ... Тоя е 'убавец :) Излетял е или от х:23, или от х:44 :) Ама няма да ми даде доклад, че постоянно го шпионирам ... може да си помисли, че търся нещо :)
е па ше спра мода след 2 дни тогава (напомни ми) и ще видим ко мазало е ставало :>
Keep space clean, it's not yours.
Отговори

Върни се в “Off Topic”