досега знам оценките на 7-8 човека ...
еми под 5,80 нЕма
който може-прави изводи,който не-продължава да си бърка в носа в търсене на полезните изкопаеми и други богатства
Да ве... некъв тъпир (ама верно много.. злеVaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 17 2008, 12:41) Лоад, бива ли бре ? Толкова ли ти се разхлопа сърцето, че спря мода и светна червеничкоОбаждай се по-рано бре
![]()
Не са зубъри бе, не разбра ли - те НЕ учат (чети внимателноRumpolino написа:Цитат(Rumpolino @ Jun 17 2008, 15:21) Пффф Зубърииииии
Незнам ама ройала кат му дойде време да държи матурите специално по мат ако нема 6.00 ще падна...Тоя човек ме учудва,изключитлено пъргъв ум,за 7 секунди успя да изчисли след колко секунди му става готово и-то,а оставаха 17 дни и 16 часа...Изключително пъргъв ум в пресмятането на и-тата...Ако направят изпит по бъгване той и него ще бъгне,ро за мене трябва да стане президент...Къде отидоха плакатите?Кога са изборите![]()
![]()
Пфф а да имам и аз над 5:50 на изпитите след 3 и 9 дена![]()
Бе не учат те ... Не е като да не са прочели и записали нищо никога ... Не се успокоявай с тази мисълgajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ Jun 17 2008, 15:41) Не са зубъри бе, не разбра ли - те НЕ учат (чети внимателно). Чиста проба интелект е това, гаранция!!! Браво, ама да не избягате от България, ей!
Че на клетата ни рОдина сте и необходими
![]()
Пффф... Ако е чиста проба интелект ще избягат при първа възможност! Да е жива и здрава родината, ама достатъчно съм работил вече за тоя дето клати гората, а излезеш ли от БГ през западната граница бързо установяваш, че след 2000 км заплащането на идентичен труд е х3, а ако пресечеш и океанчето става х5, х7, х10 (зависи къде точно ще попаднеш и колко точно си разбираш от работата).gajet_killer написа:QUOTE(gajet_killer @ Jun 17 2008, 15:41) Не са зубъри бе, не разбра ли - те НЕ учат (чети внимателно). Чиста проба интелект е това, гаранция!!! Браво, ама да не избягате от България, ей!
Че на клетата ни рОдина сте и необходими
![]()
е па ше спра мода след 2 дни тогава (напомни ми) и ще видим ко мазало е ставало :>VaN__ написа:Цитат(VaN__ @ Jun 17 2008, 14:25) Ро2 ... Тоя е 'убавецИзлетял е или от х:23, или от х:44
Ама няма да ми даде доклад, че постоянно го шпионирам ... може да си помисли, че търся нещо
![]()