За 6ти пътKarbankal написа:Цитат(Karbankal @ Jun 16 2008, 22:44) Кой ще познае . Тази тема за кой път се пуска . Печели потупване по рамото.
Успех
Зодии
- GeNeRaLiSiMuS
- Майор (Major)
- Регистриран: вт мар 07, 2006 5:51 pm
- Контакти:
-
gajet_killer
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Вод(к)олей 
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
charovna написа:Цитат(charovna @ Jun 17 2008, 13:43) И аз като Каоса- Близнаци, ама в по- мекия вариант![]()
Абе ей, на всеки втори пост се споменава името каос. Ще ме побъркате ,тва нарочно ли го правите
Последна промяна от Mo`Money на вт юни 17, 2008 1:01 pm, променено общо 1 път.
[15:09:09] Мо'Мoney каза: jalko che ot svilengrad samo az igraia :D
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
[15:09:13] Мо'Мoney каза: nqma koi da me siitva
[15:10:39] Boian109 каза: че то кой иска може и от хималаите да го прави само нет да има
[url=http://vbox7.com/play:5000c8b4]http://vbox7.com/play:5000c8b4[/url]
Цитат(dios @ Jan 25 2010, 22:12)
Зададох въпрос в Пентаграм. Онази пълничката русата ми каза - в 6,30 сутринта ще започнеш нещо,което ще продължи 45 дни. Ще бъдеш малко объркан в началото,но сили ще водят ръката ти да избереш правилния път.
И аз го тълкувам - спийда почва в 6,30,ще избера на късмет правилната раса.
Вярвам им,тия много познават.
- VaN__
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон мар 06, 2006 3:53 pm
- Контакти:
Ние сме на всяка система ... От тук до края на вселената .... Мултаци forever !
[color=red]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
Треа се поспра малко, че ще загубя статуса си на НЕСПАМер с тези мнения, които започнах да пускам :(
Цитат(18:07:02) <Nightmare^> не си добре !!! :)
(18:09:09) <_^InSoMnIaC^_> добре де, аз знам, че съм луд, ама вие за какво ми го НАТЯКВАТЕ ???[/quote][/color]
[quote="mega_alien"]Цитат(mega_alien @ Sep 8 2009, 21:00) Как ? Ангела не ти ли е казал ? Наскоро мисля му разправях какво педалче съм ;)
:c022: :a013:[/quote]
-
Ludetina
-
fennabarca
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 13, 2007 12:16 am
- Контакти:
не се препоръчва за лица под 18 години
Рак: Какво помага на рака като любовник? Неговата изключителна възможност да запомни и възстановява всичко. Той си спомня всичко, което някога е направил, за да възбуди някоя жена. Носейки този полезен опит в себе си, непрекъснато прибавя усъвършенствания, пълни с въображение.
Друга любима техника е съвкупление "без ръце". Лежейки гол до партньорката си в леглото, двамата с ръце зад гърба, той се нагласява в необходимата поза, като предизвиква достатъчно удоволствие по време на този процес. Удоволствието се увеличава, ако всичко се прави пред огледало. Понякога привлича трети партньор, който държи ръцете му, за да предотврати намесата им, и след това наблюдава резултантното действие. Ракът харесва задоволяването чрез постигане на пълно проникване независимо от всички пречки. Той обича жената да носи дантелено, леко бельо, обича да се облича като жена и така да се показва пред публика. Техните възможности да имитират реакциите на други хора им помагат да осъществяват този маскарад чудесно. Аз бях заблуден от една много привлекателна "жена", която дойде при мен за консултация. Хомосексуалистите, родени под този знак, правят най-големи усилия да постигнат физическа трансформация в жена, включително хирургически намеси. Хетеросексуални са. опитват се да се задоволяват, като се отъркват. Много мъже, родени под този знак, са такива. Те обичат да се отриват в задниците и публичните места най-вече им дават тази възможност
и те така....
м/у другото уроци давам всякакви в тази област
Последна промяна от fennabarca на вт юни 17, 2008 1:27 pm, променено общо 1 път.